Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet a baj nagyon tanácsta...

Mi lehet a baj nagyon tanácstalan vagyok?

Figyelt kérdés

Kisbabát szeretnénk 6 hónapja.

A ciklusom rendszeres (28-os napos) maximum 1 napot késik de az is nagyon ritka.

A nem vártam június 10-én kellett volna megjönni-e de azóta semmi de sajna a teszt negatív.

Mi lehet a probléma mit kéne tennem?

2012. jún. 18. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbálj reggel tesztelni és ha továbbra is negatív, menj el nődokihoz.
2012. jún. 18. 16:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem járt le a teszt? Mert az okozhat fals-negatív eredményt. Vagy te nem voltál beteg, nem kaptál el egy vírust. Emiatt viszont a vérzésed csúszhat, akár heteket is. Szerintem is vegyél egy új tesztet és jelentkezz be a dokidnál :)
2012. jún. 18. 16:15
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem voltam beteg már hónapok óta. És soha nem volt még olyan hogy nem jött meg.

A doki mit tudna csinálni?Ezt csak azért kérdezem mert ha babám is lenne elvileg nem látna semmit azt mondta.Ilyenkor mit néz meg?

2012. jún. 18. 16:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan, hogy nem érett tüszőm, és ezért kimaradt egy mensim. Lehet hogy nálad is ez ven, és csak egy hónap múlva fogsz menstruálni.
2012. jún. 18. 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Mikor csináltad a tesztet? Lehet, hogy csak később volt ovud és vagy emiatt csúszik most kivételesen a menzeszed, de lehet, hogy emiatt nem mutat a teszt még semmit.

Csinálj egy másik tesztet reggeli elsőből, ha az is negatív, menj dokihoz. Ha baba van, már láthat megnagyobbodott méhet vagy felritkulást, de ha még sincs baba, talán arra is tud valami okosat mondani.

2012. jún. 18. 16:27
 6/7 Manka68 ***** válasza:

Ilyenkor a doki csináltathat HCG vérvételt, az biztosabb és pontosabb, mint a teszt.

Magánlaborokban még aznap lehet eredmény.

Ha mégsem jutsz el vérvételre, kétnaponta érdemes tesztelni, és két hét múlva, ha nem változik a helyzet, doki. Ha lehet, akkor inkább endokrinológus, mint nődoki, ők jobban értenek a hormonokhoz.

Ha pedig időközben pozi lesz a teszt, akkor leegyszerűsödik a dolog egy terhesultrahangra. :-)

2012. jún. 18. 16:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Lehetséges hogy a teszt még nem tudja kimutatni a terhességet?Nekem még nem volt olyan hogy nem érett petesejtem úgy tudtam hogy akiknél ilyen van azoknàl ritkán elöfordul és nem csak egyszer hirtelen.Hormonzavar ilyenkor lehetsèges?Csak megint úgy gondolom hogy eddig teljesen rendszeres volt és most hirtelen nem.Hormonzavarra akkor gyanakodnék ha 26-40 nap között ingadozna nem így.Sajnos nem értem mi lehet velem...az életem nem másabb mint volt nem vagyok idegesebb, nem fogytam...Ha fèlév után nem jött össze a baba érdemes dokihoz mennem ő már fog valamit csinálni?Hova érdemes menni Kerületi rendelőbe vagy magán orvoshoz?
2012. jún. 19. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!