Mi lehet a baj nagyon tanácstalan vagyok?
Kisbabát szeretnénk 6 hónapja.
A ciklusom rendszeres (28-os napos) maximum 1 napot késik de az is nagyon ritka.
A nem vártam június 10-én kellett volna megjönni-e de azóta semmi de sajna a teszt negatív.
Mi lehet a probléma mit kéne tennem?
Nem voltam beteg már hónapok óta. És soha nem volt még olyan hogy nem jött meg.
A doki mit tudna csinálni?Ezt csak azért kérdezem mert ha babám is lenne elvileg nem látna semmit azt mondta.Ilyenkor mit néz meg?
Mikor csináltad a tesztet? Lehet, hogy csak később volt ovud és vagy emiatt csúszik most kivételesen a menzeszed, de lehet, hogy emiatt nem mutat a teszt még semmit.
Csinálj egy másik tesztet reggeli elsőből, ha az is negatív, menj dokihoz. Ha baba van, már láthat megnagyobbodott méhet vagy felritkulást, de ha még sincs baba, talán arra is tud valami okosat mondani.
Ilyenkor a doki csináltathat HCG vérvételt, az biztosabb és pontosabb, mint a teszt.
Magánlaborokban még aznap lehet eredmény.
Ha mégsem jutsz el vérvételre, kétnaponta érdemes tesztelni, és két hét múlva, ha nem változik a helyzet, doki. Ha lehet, akkor inkább endokrinológus, mint nődoki, ők jobban értenek a hormonokhoz.
Ha pedig időközben pozi lesz a teszt, akkor leegyszerűsödik a dolog egy terhesultrahangra. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!