Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik olyan, hogy alig...

Létezik olyan, hogy alig védekeztünk a párommal és mégsem estem teherbe? Talán meddő volnék? Vagy mi az oka, nem mintha gyereket akarnék, de akkor mikor fontos védekezni mikor nem?

Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Fejtsd ki az "alig védekezés" fogalmát... légyszíves. Amúgy nagyon egyszerű a képlet: Ha akartok gyereket, ne védekezzetek, hanem akartok, védekezzetek. Ha babát akarsz, jó előre felkészülni rá, nem csak testileg, de lelkileg is. A kapcsolatnak is jót tesz, ha tervezitek és nem csak "becsúszik" és akkor már megtartjuk...

Miért nem lehet kimondani, amire vágytok? Minek maszatolni, és gondolkodni rajta utólag?

2012. jún. 17. 22:09
 2/7 A kérdező kommentje:
mikor én kérdeztem , hogy nem védekeztünk és nem is estem teherbe, ennyi, mi ennek az oka?a nő minden egyes alkalomnál eshet-e teherbe vagy nem? a kérdés ez volt.
2012. jún. 17. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha elolvasod ezt a sok ezer kérdést (vagy legalább beleolvasol), hogy hányan tervezik a babát, tudatosan készülnek rá, hónapról hónapra az ovulációkor védekezés nélkül együtt vannak és mégsem sikerül teherbeesniük, akkor rájössz, hogy nem, nem minden alkalommal esik teherbe egy nő, ha védekezés nélkül szeretkezik. Ne haragudj, de ezen a fórumon ez elég bugyuta kérdés...
2012. jún. 17. 22:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

nem lehet akármikor teherbe esni, csak akkor amikor peteérésed van. (Erre keress rá)

Peteérés általában ugyanúgy kiszámítható, mint a menstruáció, viszont spontán is történhet, emiatt viszont bármikor teherbe lehet esni. :S

2012. jún. 17. 22:36
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Szerinted ha egy nő minden alkalommal teherbe eshet akkor miért adják egymás kezébe a kilincset a meddőségi klinikákon?van akinek elsőre összejön van akinek 10 év van akinek soha....nem is értem a kérdést egyébként....
2012. jún. 17. 22:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Tanulmányozd (különösen az ovuláció - tüszőrepedés) részt: [link]
2012. jún. 17. 23:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy alig védekeztek? Ha gyereket akarsz ne védekezzetek, ha meg nem akkor tegyél meg mindent, hogy ne ess teherbe! Kicsit nem lehet terhesnek lenni, tudod!
2012. jún. 18. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!