Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vérszegény vagyok, nagyon...

Vérszegény vagyok, nagyon kevés a vasam, kereken 4 -es. Lehetséges hogy ezért nem sikerül teherbe esnem?

Figyelt kérdés

2012. jún. 16. 17:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo!

Vilag eletembe vashianyos,verszegeny voltam. De elsore teherbeestem mindketszer( van egy 3 eves fiam es 25 hetes terhes vagyok a masodik fiammal).

Arra viszont figyelj,hogy ha lehet meg terhesseg elott probalj meg mindent megtenni annak erdekebe,hogy ne legyel vashianyos. En ugyanis mindket terhessegem alatt nagyon ajulos lettem. Most meg jobban mint az elsovel. Eleg ijeszto,foleg,hogy multkor a hasamra estem :S Hala Istennek a pici jol van de nagyon rossz igy elni. Nalam az is volt a gond,hogy az elso terhessegemnel a terhes gondozo doki nem vette komolyan aminek az lett a vege,hogy szules utan 6 honappal mar nagyon durvan vashianyos lettem, allandoan ajultam. Aztan kivizsgaltak es csak a vasiany talaltak mint lehetseges okot. Most a masodik terhessegem elott abbahagytam. De az elso vereredmenyem kimutatta a vashianyt. Akkor az en dokim szabin volt, helyettese irt fel vasat de elfelejtette odaadni. Kb. 1 honapja kezdodott az ajulas akkor vonta felelossegre a dokim a helyetteset... Azota szedem. Talan jobban vagyok egy kicsit de meg nagyon gyakran szedulok.

Szoval mindenkepp figyelj erre mert latod,hogy en hogy jartam.

Sok sikert a teherbeeseshez!:)

2012. jún. 17. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!