Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van az, hogy nagyon...

Miért van az, hogy nagyon szeretnék babát és nem sikerül? Akinek meg nem kell az meg teherbe esik és abortuszra megy

Figyelt kérdés
2012. máj. 19. 14:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert sajnos ilyen gonosz az élet! Én 5 és fél éve szeretnék babát úgy hogy meg tudlak érteni. Nekem is rengetegszer eszembe jutott már, hogy miért van ez így. Válasz nincs rá szerintem.
2012. máj. 19. 14:23
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nincs összefüggés, az élet nem igazságos.

Egy év próbálkozás után kivizsgáltattad magad? Párodat? Van szervi oka?

2012. máj. 19. 14:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, de fel a fejjel, biztos, hogy sikerülni fog, annyi megoldás van már. Szerintem van köze ennek ahhoz is, hogy aki nagyon szeretne babát, rákoncentrál, szeretkezéskor is van benne feszültség és sokszor a stressz akadályoz meg abban, hogy nem sikerül.

Ha gondolod, nézz utána Gyuri bácsi gyógyteáinak, nagyon sok egészséges nőn segített már, akiknek nem jött össze a baba és az orvosok sem tudták a választ, miért.

Ezek gyógynövények, ami erősít és tisztít téged is és a párodat is, szóval nem átverés és valami kamu bogyó.

[link]

Nagyon kedves bácsi, szokott fogadóórákat is tartani, el lehet menni hozzá személyes konzultációra.

2012. máj. 19. 14:37
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Igazságtalan az élet. Az első elég lassan jött össze nekünk, egyik ismerősöm meg jött át panaszkodni, hogy abortuszra kell mennie, mert besikerült, és nem készültek még rá. Pocsékul éreztem magam akkor.

Aztán a kistesó egyből összejött, de elvetéltem.. na az még rosszabb volt, egy világ omlott össze bennem.

2012. máj. 19. 14:37
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy gondolom, hogy a túlzott akarat a ludas. Amikor én terhes lettem nem is tudtam róla. Nem terveztük különösebben, bár nem is védekeztünk, de nem is ez járt a fejünkben. Nem döntöttük el, hogy márpedig mi most gyereket akarunk...nem hőmérőztem, nem figyeltem ovut semmit. Egyszerűen csak jól éreztük magunkat, ha úgy alakult összebújtunk, de nem rágtam tövig a körmöm a köv. hónapban, hogy ugyan meg jön-e! :D Fel sem tűnt, hogy kimaradt a menzeszem. Egyszerűen csak összejött. A menstruációm elmúlt, rögtön másnap egymásnak estünk és össze is jött. :D Bezzeg most...amikor kistesót tervezünk és már mindent elkövetünk nem sikerül! Hiába próbálom kikapcsolni az agyam nem megy, rákattantam a témára, ez van. De biztos vagyok benne, hogy ezért nem sikerül és mégsem tudok semmit sem tenni ellene. :(
2012. máj. 19. 14:53
 6/14 anonim ***** válasza:
71%
Mi is három éve próbálkozunk, eddig sikertelenül. Keresztény ember létemre igazságtalannak tartom, hogy aki nem érdemli meg és megöli gyermekét, az kap lehetőséget, én pedig, bár lehet, hogy nem lennék mintaanya, de biztosan nagyon szeretném a gyermekeimet. Most mondjuk egy hete késik a mensi, de még nem merek tesztelni, addig örülhetek legalább...túl sokszor hittem a csalfa reménynek...
2012. máj. 19. 17:09
 7/14 anonim ***** válasza:

Tudjátok, én azt ítélem el, aki felelőtlenül viselkedik, és emiatt csúszik be neki a baba. Rengeteg féle módja van a fogamzásgátlásnak!!!! Ezt a részét undorítónak tartom; és nyomdafestéket nem tűrő dolgok jutnak az eszembe. Tisztelet a kivételnek, akinek beteg a magzat, vagy fogamzásgátlás ellenére jött össze, stb.

Mi is nagyon szeretnénk már kisbabát, már egy ideje orvosi "hátszéllel". Nem hiszem hogy a nagy akarat is ludas, hiszen nem csk ez jár a fejemben amikor összebújunk. Az élet néha szörnyű igazságtalan! De hidd el, egyszer nekünk is lesz kisbabánk:) Így vagy úgy, de lesz!ÉS mi legalább mindent megteszünk, hogy egészséges legyen, és olyan körülmények közt nőljön fel, amilyenek ilyenkor az ideálisak. A "jó" gyerekeket pedig nem osztogatjá kingyen, rájuk várni kell! Légy hát türelmes! Új hónap, új remény! Össze fog jönni! Minden arra várónak mielőbbi babásodást kívánok!!!!

2012. máj. 20. 11:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó. Ez mind szép és jó, reménykedni és azt hinni,hogy némelyeknek ezt is ki kell állni, mert nekik ezt mérték ott fent. Csak ez a jó gyerekeket nem adják ingyen, ez nyitotta ki nálam a bicskát. Akinek elsőre sikerül annak már nem is lesz jó gyereke, mert akarta megkapta? Annyira rágörcsöltök és irigykedtek másra, hogy lehet éppen ezmiatt nem jön össze. Mert mindig mással foglalkoztok. Nem lehet mindenkinek gyereke, ez akkor sajnálatos, ha éppen az akarna akinek nem jön össze. De általában mindig azt akarjuk amit nem kaphatunk meg. És mert mindkét oldal rágörcsöl a témára, és így éppen azt kapja amit nem szeretne.
2012. máj. 20. 12:32
 9/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!!!

,,Csak ez a jó gyerekeket nem adják ingyen, ez nyitotta ki nálam a bicskát."

Itt nem erről van szó,hogy akinek elsőre sikerül annak nem lehet jó gyereke...nyilván ezért van idézőjelben. Meg amúgy egyik gyereket sem kapja senki sem ingyen...mindenért tenni kell, szóval szerintem csak a negatív dolgot láttad meg benne...

Egyébként, hogy ha orvosi segítséggel tervezik a babát akkor nyilván más oka is van, hogy nem esik teherbe NEM csak annyi h rágörcsölnek...

Én abszolút nem görcsölök rá, sőt nem is lenne szabad, hogy teherbe essek 17éves vagyok, DE 2éve élek nemi életet a barátommal és egyszer sem védekeztünk és elgondolkodtató, hogy a 2év alatt nem estem teherbe.

2012. máj. 20. 13:50
 10/14 anonim ***** válasza:
Most akkor nem értem. 17 éves vagy, azt írod nem szabadna teherbe esned, de babát szeretnél?
2012. máj. 20. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!