Miért van az, hogy nagyon szeretnék babát és nem sikerül? Akinek meg nem kell az meg teherbe esik és abortuszra megy
Figyelt kérdés
2012. máj. 19. 14:14
11/14 anonim válasza:
Szóval 15éves korod óta szexelsz és nem esel teherbe. Adja az ég, hogy ez így is maradjon még hosszú hosszú évekig... Nem jön be a matek, uncsi a tanulás? Pff...
12/14 anonim válasza:
A gyerekszülésre a 20-35 év közötti életkor a legmegfelelőbb. 17 évesen, bár már elvileg lehet gyereked, de a peteérés ebben a korben még nem rendszeres, a hormonszinted ingadozhat és még a tested (csípőd, melled) is alakulóban van. Lehet, hogy még a szervezeted nem készült fel egy terhességre és várnod kell még vele. Különben is miért kapkodsz ennyire? Előb tanulj, teremtsd meg a megfelelő egzisztenciát, hogy a gyermeked jó körülmények közé érkezhessen.
13/14 anonim válasza:
Nem tudom. De ezt így nem szabad összehasonlítani. Igazságtalan, ez tény. Cserélnék most valakivel, akinek megjött és csalódott... Én most annak örültem volna, ha megjön, de nem, terhes vagyok, nem akartam, védekeztünk, és most nem tudom mit tegyek.
14/14 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés, hogy hány éves korom óta szexelek, vagy, hogy milyen tantárgyak uncsik. Nem akarlak leszólni, távol álljon tőlem, de a válaszadásod is egyenes arányban lehet az intelligenciáddal. Valamint villogni sem akarok a tanulmányi eredményeimmel, fogalmad sincs, hogy milyen az életem...és lehet sokkal többet átéltem már mint Te...miért vállalok be több dolgot, talán olyanokat is amikhez sok ember azt hiszi, hogy semmi fogalmam nincs róla és még csak gondolkodnom sem kellene ezen.
Egyébként a menstruációm már rég beállt (9éves koromban jött meg először) a melleim és a csípőm is valószínűleg már rendesen ki van fejlődve. Rendszeresen járok nőgyógyászhoz is...
2012. máj. 22. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!