Az enyém ilyen volt. A legfelső a nemvárt előtti napon. Nagyon-nagyon halovány, de rózsaszín ahogyan láthatjátok. Pár nap múlva próbáld meg újra.
Drukkolok...
Na akkor most engem le lehet pontozni. Nekem ez száradási csíknak nézz ki. 15 hónap alatt elég ilyen tesztet láttam és amikor tényleg pozitív lett az egyértelműen nem szürke volt.
Viszont azért csinálj majd még egyet hátha baba van a dologban.
34hkm
Kedves utolsó, dehogy pontozlak le, sajnos én magam is a Te véleményeden vagyok.
Nagyon szürke.....
Ha 2nap múlva nem jön meg csinálok egy másikat.
Kedves kismama, 2nappal vagyok a nemvárt előtt.
Neked gratulálok a picihez)))
Lányok 2nap múlva kiderül(nagyon félek hogy nekem lesz igazam,ha Nektek akkor nagyon nagyon boldog leszek)
Nem lelombozni akartalak. :( Csak sajnos tudom milyen érzés csalódni, amikor az ember hónapról hónapra csak várja a kis manókát.
Azért bizzunk benne hátha lehet még baba belőle.
A 34 hetes kismama
Lányok, amikor megcsináltam a tesztet akkor volt vmi nagyon halvány csík extra halovány. Elraktam, majd kb 20 perc múlva,mikor hazaértem anyumtól akkor volt ilyen.
Azt gondoltam mikor ide felraktam,hogy megerősítetek abban,hogy ez száradási csík. Nem hittem volna,hogy pozinak látjátok. Kicsit reménykedek újra, és félek hogy mégis csalódok ujra.
2nap múlva esedékes a nemvárt napj. Akkor a reggeliböl csinálok,és megírom nektek mindenképp merthogy foglalkoztatok "velem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!