Lily 25-ös hcg teszten lehet száradási vagy szellemcsík ha nem telt le az 5 perc?
Figyelt kérdés
Igazából nem tudom mikorra kéne (nem) megjönnie! Kb ma vagy 5-ig!!2012. máj. 31. 06:38
1/7 anonim válasza:
Azt szokták mondani a 10percen tuli nem értékelhetö vagy száradási csik lesz nem tudsz képet fel tenni rola?
2/7 A kérdező kommentje:
Sajna nem tudok képet feltenni! Csak olyan baromira idegesítő,hogy mi a helyzet,főleg így,hogy nrm is tudom pontosan mikor kéne megjönnie! 3 éve sajna csak egy vetélésem volt! Nem szeretnék gyógyszereket szedni ,hogy összejöjjön ha nem muszály. Van már két kislányom,de szeretnénk még babát! Csak ez a száradási csík vagy mi,olyan dühítő. Majd holnap remélem eljutok dokihoz! Mert 2 hete voltam mert nem volt mensesem,mert nem volt peteérésem,de most meg kettő is volt csak nem tudom pontosan,hogy mikor! Mondta a doki ha két hét múlva nem jön meg akkor mennjek vissza!
2012. máj. 31. 07:13
3/7 A kérdező kommentje:
Megjött!!!! :-(((((((((( Hát ennél szomorúbb már nem is lehetek!! Annyira elegem van ebből az egészből már!! Azért három év csak három év!!
2012. máj. 31. 15:55
4/7 anonim válasza:
Szia kedves kérdező!
Mi is évekig próbálkoztunk, aztán egy ismerősöm ajánlotta a foreveres multi maca-t ás a berry gélt. Én nem hittem benne, hiszen már annyi mindent kipróbáltunk. De a férjem megrendelte, és miyen jól tette! 1,5 hónap után sikerült teherbe esnem! Próbáld meg te is!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Utánna nézek! :-)
2012. jún. 3. 18:17
6/7 anonim válasza:
Igazán nics mit. Remélem neked is mielőbb sikerül!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Viszont kívánom mindenkinek!! :-))
2012. jún. 10. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!