1/37 anonim válasza:
Szerintem meg ez pozitív. Nekem is ilyen volt, bár elég korán csináltam, a nemvárt napján. Mindenesetre csinálj másik tesztet pár nappal később!
2/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm))
nagyon szürkék a tesztcsíkok....amikor még időn belül volt akkor láttam vmit, aminek volt pici színe. Aztn ez lett belőle gondolom jól megszáradt.
2012. jún. 15. 15:02
3/37 anonim válasza:
Szia nekem is volt ilyen és most a 23.héten járunk :-) Azért 1-2nap múlva ismételd meg...
Majd írd meg mi lett:-)
4/37 anonim válasza:
Szerintem pozitiv , de csinalj majd egy masikat ket nap mulva ! :)))
5/37 A kérdező kommentje:
ha tényleg pozitív (aminek sztem kicsi az esélye ) akkor megírom ide mindenképpen!!
ha nem írok nincs baba)))
2012. jún. 15. 15:05
6/37 anonim válasza:
Én pozitívnak mondanám.De 1-2 nap múlva reggeli elsőből csinálj egy másikat.
7/37 A kérdező kommentje:
Lányok a felső képen nem túl szürke a csík??? És tényleg időn belül ha akartam láttam ha akartam nem. Aztán így száradt meg.
Oh jézusom, ha 2nap múlva sikerülne szép pozitívat látnom...1év után...jaj
2012. jún. 15. 15:09
8/37 anonim válasza:
Akar hogy nezem ujra meg ujra , sztem meg mindig pozitiv! Remelem össze jött!!!!!!!!!
9/37 anonim válasza:
Hát jó halvány, de én is két csíkosnak látom! Kívánom neked hogy két nap múlva egy nagyon erős kétcsíkos teszttel tudj dicsekedni! Szorítok!
10/37 anonim válasza:
Nekem ilyen volt az első teszt 1 hét késés után. Azóta már itt alszik mellettem a fiam békésen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!