Lehet-e gond abból, hogy kicsit kövér vagyok? Most 80 kg vagyok 165cm-rel, és 4 hónap múlva szeretnék már teherbe esni. Meg kell próbálnom fogyni, vagy így sem lesz gond?
Szia!
Ezt senki nem fogja neked megmondani. Van olyan, aki abszolút ideális súllyal esik teherbe és magas lesz a vérnyomása, cukros lesz és olyan is van, aki túlsúllyal kezdi és semmi gondja nincs a terhessége alatt.
Aki azt írta, hogy hogyan fog kinézni, na neki üzenem, hogy nem a kezdeti súlyon múlik, hogyan néz ki a végére. Az első babámat 74 kg-val kezdtem 98 kg-al szültem. A második terhességemet 88 kg-mal kezdtem, most 24 hetes vagyok, most 2 kilóval mutat kevesebbet a mérleg, mint kezdetben. Mind a kettőnél rendben volt/van minden, a vérnyomásom egyébként is a béka feneke alatt van, most is, a cukrom is rendben van, egyikkel sem diétáztam. Anyukám az első terhessége alatt 30 kilót hízott, a második alatt fogyott. Úgy látszik, én is ilyen vagyok.
sziasztok
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat. Nagyon rendesek vagytok és sokat segítettetek.
Örülök, hogy ilyen sok segítőkész ember van.
Üdv Anikó
Ha valakinek van még véleménye szeretettel várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!