Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Norcolutot szedtem. Ma vagyok...

Norcolutot szedtem. Ma vagyok az 5. napomon és még nem jött meg. Csináltam terhességi tesztet ami pozitív lett. Sikerült a baba vagy a gyógyszer okozhatja? Bele se merem élni magam!

Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 19:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
milyen tünet alapján gondolja telefonon a dokid, hogy méhen kívüli? Görcsölsz, netán vérzel, vagy halvány a teszten a második csík? Ha nem szédülsz, fáj a fejed és a fenti tüneteid sincsenek, akkor szerintem minden rendben van és kevés az esély a méhen kívülire! Nyugodj meg!
2012. jún. 13. 11:19
 12/17 anonim ***** válasza:

Miért lenne akármi baj???

Majd írd meg, mi volt az uh-on! :)

32hkm

2012. jún. 13. 12:05
 13/17 anonim ***** válasza:

A méhen kivüli minden terhességnél fenn álló gyanú, ezt muszáj elmondaniuk a dokiknak, kötelező. Én is egészen a 6.hétig izgultam emiatt, de ne félj minden rendben van! Inkább örülj, kezdd is el a folsavat szedni vagy valamilyen kismama vitamint!

Boldog babavárást.

14h km.

2012. jún. 13. 14:30
 14/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszi a válaszokat!

Tulajdonképpen semmi értelme nem volt ma elmenni a dokihoz csak kifizettem egy csomó pénzt.

Mivel még kb 4 hetes lehetek és nem látott semmit!

2 hét múlva kell vissza mennem.Sajnos szédülés az van de ez normál terhességi tünet is lehet.Igen a méhen kivüli lehetőségét nem szabad kihagyniuk de mondta nem akart megijeszteni.kösz!Vékony volt a méhnyálkám most egy kicsit vastagabb.Kérdeztem,hogy erre nem kell szedjek valamit? A Magne B6-ot ajánlotta,hogy szedjem.Elevitet szedek de váltani fogok majd a Ladevitre.

Szóval volt ma egy fölösleges utam mert sokat nem mondott!

köszi nektek a drukkot!

2012. jún. 13. 16:53
 15/17 anonim válasza:

Szia!

Mi újság veled??? Baba? :) Remélem! Én is hasonló helyzetben vagyok, mint te voltál. Tegnap fejeztem be a 10 napi Norcolut adagot ciszta miatt, és titkon remélem, hogy nem jön meg, és hogy minden rendben lesz! :)

2012. júl. 13. 20:20
 16/17 A kérdező kommentje:

Szia!

köszi a kérdésed! 17 hetes terhes vagyok a kisfiammal!:-)

Kívánom neked is minél hamarabb sikerüljön!

2012. szept. 11. 17:14
 17/17 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, ha még nézed ezt a kérdést. nekem mensi előtti barnázás miatt írta fel a doki norcolutot. a ciklus 14. napjától kell szednem 10 napig. ha esetleg sikerülne teherbeesnem, akkor nem fog tőle megjönni és nem okoz kárt, ugye?
2012. nov. 7. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!