Norcolutot szedtem. Ma vagyok az 5. napomon és még nem jött meg. Csináltam terhességi tesztet ami pozitív lett. Sikerült a baba vagy a gyógyszer okozhatja? Bele se merem élni magam!
Miért lenne akármi baj???
Majd írd meg, mi volt az uh-on! :)
32hkm
A méhen kivüli minden terhességnél fenn álló gyanú, ezt muszáj elmondaniuk a dokiknak, kötelező. Én is egészen a 6.hétig izgultam emiatt, de ne félj minden rendben van! Inkább örülj, kezdd is el a folsavat szedni vagy valamilyen kismama vitamint!
Boldog babavárást.
14h km.
Sziasztok! Köszi a válaszokat!
Tulajdonképpen semmi értelme nem volt ma elmenni a dokihoz csak kifizettem egy csomó pénzt.
Mivel még kb 4 hetes lehetek és nem látott semmit!
2 hét múlva kell vissza mennem.Sajnos szédülés az van de ez normál terhességi tünet is lehet.Igen a méhen kivüli lehetőségét nem szabad kihagyniuk de mondta nem akart megijeszteni.kösz!Vékony volt a méhnyálkám most egy kicsit vastagabb.Kérdeztem,hogy erre nem kell szedjek valamit? A Magne B6-ot ajánlotta,hogy szedjem.Elevitet szedek de váltani fogok majd a Ladevitre.
Szóval volt ma egy fölösleges utam mert sokat nem mondott!
köszi nektek a drukkot!
Szia!
Mi újság veled??? Baba? :) Remélem! Én is hasonló helyzetben vagyok, mint te voltál. Tegnap fejeztem be a 10 napi Norcolut adagot ciszta miatt, és titkon remélem, hogy nem jön meg, és hogy minden rendben lesz! :)
Szia!
köszi a kérdésed! 17 hetes terhes vagyok a kisfiammal!:-)
Kívánom neked is minél hamarabb sikerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!