Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bromochriptin okozhat alvajárást?

Bromochriptin okozhat alvajárást?

Figyelt kérdés
Sosem volt még ilyenem!Nem tudok másra gondolni,mindig elalvás előtt veszem be,mert így mondta anno a dokim!Amúgy december óta szedem,de ez csak kb. 3 hete tart :( Nagyon rossz érzés reggel mikor a férjem meséli,miket csináltam :(( Semmire sem emlékszem....
2012. jún. 11. 18:21
 1/6 A kérdező kommentje:
Senki nem hallott erről semmit :( Akkor egyedül maradok a problémámmal :(
2012. jún. 11. 21:05
 2/6 anonim ***** válasza:
ha meg soha nem forduly elo veled az alvajaras,csak most amikor szeded a gyogyszert,akkor ez biztosan egy mellekhatas! szabadna tudnom hogy mit csinalsz olyankor amikor alvajarsz?
2012. jún. 12. 09:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Még soha nem fordult elő velem!Nagyon rossz érzés reggel :(( Legutóbb a laptop asztal előtt ébredtem,hogy megemeltem és vinni akartam valahová! Párom felébredt,felkapcsolta a villanyt és akkor ébredhettem fel,de még akkor sem rendesen,mert csak arra emlékszem,hogy bezuhantam az ágyba és aludtam is tovább... Máskor is a szoba közepén találtam magam,szintén villanyra eszméltem és fogalmam sem volt semmire :( Olyan is volt,hogy a tapétát fogdostam,meg a tv-t és egyszerűen nem voltam tudatában hol is vagyok :( nem tudtam beazonosítani merre menjek :( Ez azért is fura,mert ha pisilni is megyek simán eltalálok,nem volt még ilyen gondom! Egyszer pedig felugrottam az ágyban,térdre és össze vissza beszéltem,hogy itt vannak,eljöttek...stb.! Jó ennek még annyira nem is tulajdonítottam jelentőséget,de ahogy mesélte párom,akkor sem emlékeztem rá.... Hát nem tudom :( Rossz érzés,de remélem elmúlik!!!!!
2012. jún. 12. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:
ELMULIK de mindenkeppen mondjad a dokinak hogy milyen mellekhatasa van a gyogyszernek
2012. jún. 13. 18:46
 5/6 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem a gyógyszertől van. :-)

Nincs a családodban még alvajáró véletlenül? Nem vagy stresszes mostanában?

Ezt találtam :

"Az alvajárás lehetséges okai

A szakértők tudják, hogy bizonyos családokban halmozódik az alvajárás, és egyes emberek hajlamosabbak rá. Bizonyos tényezők, például a túlfáradás és a stressz kiváltó tényezője lehet egy-egy epizódnak."

2012. jún. 14. 05:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem volt a családban így senki :( De akkor lehet én kezdem!

Hát nem tudom.... Stresszes,hát olykor vagyok,de ettől sokkal stresszesebb is voltam már...ilyen mégsem történt egyetlen egyszer sem! Igen én is olvastam,hogy ez is kiválthatja!Na mindegy,még a dokitól azért megkérdem,aztán mást nem tehetek!Reméljük ahogy jött,úgy el is múlik! Köszönöm a válaszokat!!

2012. jún. 14. 21:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!