Csak gyanakszom, és kíváncsi lennék valódi történetekre. Hogy derült ki, hogy ez a problémád? Milyen tüneteket éreztél? Teljesen meglepett, vagy sejtetted? Milyen kezelést kaptál rá?
Köszönöm szépen, igen, utánaolvastam már. Csak saját tapasztalat is érdekelt, ezért írtam ki a kérdést. De azért köszi szépen!
2012. jún. 11. 13:26
3/7 anonim válasza:
Nekem folyton vérző méhszájsebem volt, ami nem reagált az ecsetelésekre. A dokim gyanakodott, hogy talán endó, de ez így igen ritka lenne állítólag. Semmi fájdalmas mensi, semmi egyéb tünet. Megműtöttek, de a dokimmal még nem beszéltem, és mivel aki műtött nem említett ilyet, remélem mégsem az.
2012. jún. 11. 16:00
4/7 anonim válasza:
Nekem nem volt semmilyen tünetem. Laparoszkópiás műtétem volt, mert régóta nem jön a baba, akkor derült ki, hogy van. Meglepődtem, nem gondoltam volna. Kitakarítottak, ez 2,5 éve volt, azóta újra van, de ezt egyenlőre nem kell műteni. Kezelést nem kaptam rá, mert babát szeretnénk, inkább az volt a tanács, hogy gyorsan essek teherbe. Hja, ha az úgy menne...
2012. jún. 13. 11:44
5/7 anonim válasza:
Szia!Most láttam a kérdést!Nekem 2 hete volt laparoszkópiám és akkor derült ki,hogy van!Már előtte is gyanakodott az orvosom,de nem akart vele megijeszteni!Beigazolódott a gyanuja!Ha tünetnek lehet nevezni akkor előtte a vérzésem 3-4 napig tartott,de ugy hogy a 3,napon már alig volt.Most meg épp a héten tudtam le és a 3.napon még intenziven véreztem.Szerintem már ebből lehetett sejteni.
Benne volt a pakliban,hogy ez a bajom,de nem voltam rá felkészülve és tragédiaként éltem meg.Még nem kapok semmilyen kezelést,mert abban maradtunk az orvosommal,hogy várunk 2-3 hónapot hátha valami égi segitséggel teherbe esek.Ha nem nincs mire várni és következik a GnRh kezelés.Ez egy 3-6 hónapos hormonkezelés!Sok mindent még nem tudok róla mert ott még nem tartunk,és nem is szeretnék!!!:)
Remélem tudtam segiteni.
2012. jún. 16. 21:24
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!
2012. jún. 17. 15:34
7/7 anonim válasza:
Nekem egy rutin nőgyógyászi éves vizsgálaton derült ki, hogy endometriózisom van nagy valószínűséggel, nem tudom, mióta volt, mert előtte legalább másfél évig nem voltam nőgyógyásznál, és tüneteim se voltak (kivéve menstruálásnál, de azt másra fogtam) de miután nem csökkent a mérete (6cmx6cm), sőt kicsit nőtt is 3 hónap alatt, nekem mielőbbi műtétet javasolt az orvosom, amit végre is hajtottak. A doki nekem azt mondta, hogy amíg ez benne van a petefészkemben, addig kizárt, hogy terhes leszek. Biztos vagyok benne, hogy nem egészséges bent hagyni. A dokim azt mondta a műtét után, hogy ha babát szeretnék, akkor minél előbb kezdjünk el próbálkozni, mert ha újra kialakul, akkor megint nem fogok tudni teherbe esni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!