Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbémet?

Megnéznétek a görbémet?

Figyelt kérdés

[link]

A kérdés az lenne, hogy most van vagy most lesz ovum? Az ovuteszt is pozitív, de még kicsit halványabb. Ha kell töltök fel róla képet! Vélemény???

2012. jún. 11. 11:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem jó a link.
2012. jún. 11. 11:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem azt kell bemásolni ilyenkor, ami a kereső sorban van, hanem a diagram alatt van egy link, azt, azon tudják mások is megnézni a görbéd :)
2012. jún. 11. 11:53
 3/8 A kérdező kommentje:

[link]

Köszi :)) Ezt nem tudtam :)

2012. jún. 11. 12:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Ebből még semmi nem derül ki. Majd utólag lehet látni, ha felmegy a hőd és fent is marad.
2012. jún. 11. 12:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Én azt hittem ez alapján lehet kiszámolni mikor kell együttlenni. Akkor ezt most nem sokat segít nekem :(
2012. jún. 11. 12:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha már több ciklusodról van görbe, akkor lehet számolgatni. Addig maximum tippelni:)
2012. jún. 11. 12:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Több havi kellene és figyleni, hogy mely napokon szokott ovud lenni. Előre nem lehet ebből megjósolni, csak utólag és utána átlagolni. Pl. ha látod, hogy az elmúlt három hónapban 11-14 között volt ovud, akkor abban az időszakban lehet aktívabbnak lenni. sajnos előre nem lehet látni, mikor lesz... csak tippelni. Utólag meg lehet már mondani, hogy mikor volt, és mennyire találtátok el :) Szerintem hasznos, készítsd el végig és oszd meg újra, és megbeszéljük! :)
2012. jún. 11. 12:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát ha már egyszer elkezdtem végigcsinálom :) Bár a legjobb az lenne ha ebben a hónapban végre összejönne a pici, és többet nem is kellene méregetni :) Azért az ovutesztre hagyatkozhetok? Az már pozitív, csak picit halványabb...
2012. jún. 11. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!