Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most baba vagy nem? Keddre...

Most baba vagy nem? Keddre nem vártam, nem is jött, szerencsére! Azóta sincs semmi jele! Szerdán teszteltem, de negatív lett.

Figyelt kérdés

De továbbra is nagyon sokszor hányingerem van,émelygek,és olyan "furán" érzem magamat.Ma ismét csináltam egy tesztet,de nem értem!Csak pár perccel,de hatóidőn túl megjelent egy nagyon-nagyon halványka vonal!Elméletileg 3 perc múlva lehet érteékelni,és 5 perc múlva már nem szabad!Nekem kb 4 perc múlva jelent meg nagyon-nagyon halványan,és utána erősödött egy icipicit!

Kérlek segítsetek!Tapasztalatok,vélemények?!

2009. júl. 3. 09:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10.08-as vagyok: hidd el hogy terhes vagy!!!! ne aggódj, nem tesz jót egyikőtöknek sem. hidd el nyugodtan. nálam is így volt Gravi Hcg tesztel, később erősödött és jelenleg 22 hetes terhes vagyok. ne aggódj, csinálj holnap is egyet, tutira pozitív lesz és majd utána mehetsz a dokihoz :)

NYUGALOM!!

13 hónapos kisfiú anyuja+22hkm

2009. júl. 3. 10:18
 12/17 A kérdező kommentje:

Mi lassan két éve próbálkozunk.

Hétfőn elmegyek orvoshoz,az tuti!Majd megüzenem,mi újság!

És nektek meg drukkolok,hogy mielőbb összejöjjön egy babóca! :)

2009. júl. 3. 10:19
 13/17 A kérdező kommentje:
10.18-as!Neked mennyi ideje késett,mikor teszteltél?
2009. júl. 3. 10:21
 14/17 anonim ***** válasza:

az első babánkkal 5 napja késett, de csináltam volna én már hamarabb tesztet, csak Görögországban voltunk nyaralni és nem is gondoltam hogy terhes lehetek.. abban a hónapban nem görcsöltünk rajta nagyon. mondjuk 2 hónap alatt összejött.

mostani terhességemnél pedig 2. napja késett, amikor délután teszteltem Gravi Hcg-vel és nbagyon halvány lett. én nem is vettem észre csak a férjem mondta, hogy nem látod hogy pozitív? mondom nem, és akkor jobban megnéztem és tényleg az volt. hát határtalan öröm volt :)

ne aggódj, biztos hogy sikerült nektek is. Ja és ez a baba is 2 hónap altt jött össze. februárban összesen 3x voltunk együtt, 5 naponta és sikerült...(4.-én, 9.-én és 14.-én).

jó babavárást és légy nagyon boldog!minden rendben lesz..

2009. júl. 3. 10:42
 15/17 anonim ***** válasza:
ja 10.18 as voltam :)
2009. júl. 3. 10:42
 16/17 A kérdező kommentje:

De jó,hogy neked ilyen hamar sikerült!:)

Akkor tényleg kezdek megnyugodni,mert nekem "csak" 3 napja késik.

Nagyon aranyos vagy,én is remélem,hogy most tényleg gömbölyödni fogok.Amúgy is rámfér pár kiló bőven..:P

2009. júl. 3. 11:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy selejtes a teszted,vegyél másikat és megtudod.
2009. júl. 3. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!