Most baba vagy nem? Keddre nem vártam, nem is jött, szerencsére! Azóta sincs semmi jele! Szerdán teszteltem, de negatív lett.
De továbbra is nagyon sokszor hányingerem van,émelygek,és olyan "furán" érzem magamat.Ma ismét csináltam egy tesztet,de nem értem!Csak pár perccel,de hatóidőn túl megjelent egy nagyon-nagyon halványka vonal!Elméletileg 3 perc múlva lehet érteékelni,és 5 perc múlva már nem szabad!Nekem kb 4 perc múlva jelent meg nagyon-nagyon halványan,és utána erősödött egy icipicit!
Kérlek segítsetek!Tapasztalatok,vélemények?!
De nem probléma,hogy már időn túl volt?
Mert ugye rajta is van,hogy 5 perc múlva nem lehet kiértékelni!Csak azért aggódom,mert nem szeretnék csalódni...:(
Istenem de jó lenne...!Már úgy várunk rá!
A teszt egyébként egy 25-ös érzékenységű,DEI hcg nevű teszt volt.
Hétfőig ha nem jön meg(remélem hogy nem),akkor inkább elmegyek dokihoz!Az a biztos,nem?Vérvétel,meg ilyenek!
Csak amiatt aggódom mondom,hogy időn túl olvastam le...:(
A probléma csak annyi,hogy félek..!Olyan régóta vágyunk már egy babára,hogy nem merem elhinni,hogy most sikerülhetett.
Egyébként először úgy tűnt,hogy időn belül szellemcsík,de aztán erősödött.De az erősödés volt már időn túl.De nem órák múlva,hanem kb 10-12 percen belül már nagyon halványan,de tisztán lehet látni a csíkot!
Félre ne értsétek,nem akarok nyavalyogni vagy ilyesmi...bocsi.
Csak aggódom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!