Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu teszt használatával...

Ovu teszt használatával tényleg könnyebb eltalálni a megfelelő időpontot és teherbe esni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 08:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Elméletileg igen.Nekem a gyakorlatban nem jött be.Nem bíznék benne a helyedben 100%-ig.
2009. júl. 3. 09:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekünk bejött, nemsokára szülünk.:-) De azért nagyjából próbáld kiszámolni, hogy mikor kell elkezdened a tesztelést. Ja és mellette szedtem a barátcserje kapszulát!!!! Sok sikert!
2009. júl. 3. 09:29
 3/8 A kérdező kommentje:

Az 1.-től kérdezném. miért nem jött be? Volt esetleg valami nőgyógyászati problémád, nem mutatott pé...?

A 2.-nak:kipróbáltam. A 13. cn-tól kezdtem tesztelni és a 15.-en lett két csík. Másnap a 2. csík halványbb volt. Gondolom ezek szerint volt ovum. És próbálkoztunk. Most vagyok a 22.cn.-on.

2009. júl. 3. 10:37
 4/8 anonim ***** válasza:

A 2. vagyok.

Igen, volt ovud. Ha próbálkoztatok, remélhetőleg sikerül. Szorítok nektek nagyon. Ha esetleg most sem jött össze, próbáld meg a barátcserje kapszulát. Akiknek azóta ajánlottam, szintén sikerült a baba, nagyon hálásak.:-)

2009. júl. 3. 10:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2.válaszoló.
2009. júl. 3. 11:22
 6/8 anonim ***** válasza:
1. Peteérésem volt amit a doki mondott,de a teszten halványan alig láttam valamit és mivel elolvastam a tájékoztatót az volt benne,a halvány nem érvényes.Nyugodt voltam,erre jött a diki és lecsúsztam a számolgatásokról.Van cisztám is állítólag az i befolyásolta.
2009. júl. 3. 11:27
 7/8 anonim ***** válasza:
A második válaszolot csak megerösiteni tudom.A barátcserje nagyon jo.Rendszertelen ciklus mellett olyan PÉ-t csinált hogy azt hittem kiszakad a hasam,1honap szedés után. UH vizsgálat igazolta.Nekem a premens nem vált be ezt már elözöleg használtam,de nem éreztem változást.Most zafirt szedtem.
2009. júl. 3. 15:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, igen, azt elfelejtettem mondani, hogy Zafír barátcserje kapszulát vegyél majd. Sok sikert!:-)
2009. júl. 5. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!