Van köztetek olyan, aki L-Thyroxin szedését követően szinte mindjárt teherbe esett?
Ha sikerül 2 alá vinni a TSH-t, akkor jók az esélyek.
Amikor elkezdtem szedni, először védekeznünk kellett, amíg le nem ment a TSH 2 alá. Az első próbálkozós hónap pozi tesztet hozott. A baba sajnos nem maradt meg.
Neked a szedés elkezdése óta ellenőrizték már a TSH-dat?
Ha jó már, akkor lehet hogy más probléma is van. Milyen vizsgálatokon vagytok túl?
Igen, én!!
Márc. 8-tól szedem, ápr. 9-én még megjött, azóta már nem:-)) 4körül volt a TSH-m kezdésnek, máj. 7-én nézték, és 1-re lement!
Nyugi, menni fog!! Milyen adagban szeded?
Nem tudom, figyeled-e még a kérdést, én is véletlenül akadtam rá újra, és láttam, hogy utoljára még egyszer kérdeztél.
Szóval : igen, befolyásolja a thyroxin szedése a teherbe esést, jótékony hatással van rá. azzal teszi ezt, hogy a pajzsmirigy hormont pótolja, amit az nem tud megtermelni, ezzel javítja az anyagcserét, a teljes hormonháztartást. :-) De kell neki némi idő. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!