Utrogestan abbahagyását követően meg kell, hogy jöjjön a mensi? (megvonásos)
Figyelt kérdés
Abbahagytam az utro-t, 3 nap múlva barnáztam, de csak fél napig tartott, azóta semmi.
Nem úgy van, hogy ha abbahagyom az utrot, az meghozza a vérzést?
Lehetett az beágyazódás miatt, hogy barnáztam?
Akkor voltam együttlét után 8. vagy 9.napon.
2012. máj. 3. 23:49
1/3 anonim válasza:
Tulajdonképpen bármi lehetett:) Most nem sokat segítettem, igaz?:D Amikor kiderült hogy nem lettem állapotos, és én abbahagytam az Utrót, akkor nekem 2 napra rá megjött. DE. Én Women's Cremet is kenek, az is ilyesmi. Ebben a ciklusban nem volt tüszőm, viszont a doki javaslatára kellett kennem a krémet a 12-26. napig, és akkor a 28. nap körül meg kellene jönnie. De nekem persze nem jött meg. Szóval ki tudja. Hányadik dpo napon vagy? Nem tudsz még tesztelni?
2/3 A kérdező kommentje:
Minden összevissza van nálam,úgyhogy nem tudom. De két hete nem szedek utrot,de nem jott meg. Csak az a rövid barnazas van utána. Teszt 2-3napja negativ..
2012. máj. 13. 12:38
3/3 anonim válasza:
Megint én:) Akkor szerintem nálad is bonyolultabb hormon gondok lesznek:( Nekem az Utro utáni megjövetel is elég gyengécske volt egyébként, tartott vagy 2 napig. Nekem terheléses cukor, d vitamin, és mindenféle hormonok LH, FSH, ilyesmi volt amit eddig néztek. A méhnyálkahártyám az, ami nem nagyon akar megnőni a tüszőrepire, gondolom újabb vérvétel, és újabb gyógyszer jön. Az lebegjen a szemed előtt, hogy előbb -utóbb rendbe jössz, és akkor egy gyönyörűséges kis szedercsírából milyen fantasztikus emberkét fogsz tudni kihordani! Addig pedig ki kell húzni, de inkább ne sikerüljön amíg minden nem tökéletes, mint hogy gond legyen, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!