Van okom aggódni? Lent bővebben.
Figyelt kérdés
Voltam együtt a barátommal mostanában, mindig védekeztünk, nem tudom, h esetleg a kezemről/kezésől v vhogy nem kerülhetett e be... kb egy hete késik... De érzem, h vminincs rendben:S mer hasam fájogat néha... de azért 1 hét 1 hét... és mostanában csíp vizeléskor.. és most csak várok... :S ja és a szex is eléggé fáj, idáig kb 5× volt. Légyszves, ne "hogy elehetsz ekkora ribanc 14 évesen válszokkal jöjjetek:S" . teszt? mit tanácsoltok? légyszíves segítsetek! Anyám a napokban fejtette nekem ki, hogy nehogy szexeljek most még, (14..) tehát neki nem nagyon akarok ien témáról dumáni, bár lehet h kényetelen leszek. :|2009. júl. 2. 15:10
1/15 anonim válasza:
Csak beszélned kéne anyukáddal, mondjuk kicsit gáz lehet, hogy pont most beszélt neked erről...Még ha nem is szándékosan, de elég rossz volt az időzítés. Az hogy fáj pisiléskor és fájdalmas a szex, nem azért van mert terhesség tünetei. Lehet hogy összeszedtél valami fertőzést. Ha nem múlik, nem árt nőgyógyászhoz menni..
2/15 A kérdező kommentje:
igeigen, tudom h azok nem azok, csak az külön probléma plusba:S köszi a választ!
2009. júl. 2. 15:17
3/15 Kathrin01 válasza:
Szerintem ne aggódj, kevés az esélye, hogy terhes legyél ha védekeztetek. Ha fáj a pisilés lehet felfázás vagy fertőzés, mindkettőt kezelni kell. 14 évesen még nem biztos, hogy rendszeres a ciklusod, ettől is késhet. Nyugodj meg és kérj segítséget, minden rendben lesz.
4/15 anonim válasza:
ja... azért tényleg nem ártana, ha látna orvos. F26
Én voltam az első is.
5/15 A kérdező kommentje:
igeigen. Most is éppen ezen gondolkozom. Anyuval egyedül vagyok, lehet h odamegyek beszélni vele! Amúgy lehget olyan, hogy 14 évesen szimplán kimarad egy menstruáció?
2009. júl. 2. 15:28
6/15 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet, és ha kell, kérd meg anyukádat, hogy segítsen a továbbiakban! Ne a barátodat, vagy a barátnőidet. Tudom, hogy ciki, de csak ő az, akire mindig számíthatsz. Egyébként a nőgyógyászt mindenképp keresd fel a fertőzés miatt is! Amiatt is késhet.
7/15 A kérdező kommentje:
Rednebn! Akkor teszt+ anyu.. Köszönöm a válaszokat! Amiatt késhet?:O
2009. júl. 2. 15:33
8/15 anonim válasza:
Irj hogy mi van veled.Szoritok hogy ne legyen baj
9/15 anonim válasza:
Bizony, sokminden befolyásolja, pl. fertőzések, stressz, diéta,...Lehet, hogy nincs is semmi baj, persze a fertőzésen kívül. Azért jobban vigyázzatok!
10/15 A kérdező kommentje:
Lehet, h elkeptam valamit. Dehonnan? Naponta tiszta pamut fehérnemű, napi 2× zuhanyzom.. Midnig mosok kezet, barátommal gumival..:S hasam az így nem is tudom.. nem fáj,, hanem iyen hülye érzésem van.. köldököm alatt.. mintha nem érezném azt a részt O-O : D :| Átlátszós folyásom az van, nem olyan kevés, de nem kórosnak tűnik..:S barátom is kezd aggódni.. Az gáz, ha vele csinálom a tesztet?:O
2009. júl. 2. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!