Pezsgő 10. dpo-n?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma átjön egy barátnőm, és innánk egy pár pohár pezsgőt. Szerintetek ez árthat..? 9 vagy 10. dpon vagyok, nemtudom sikerült-e. Úgy tudom, hogy fogantatástól kb 2 hétig még csak őssejt a babu, és utána veszélyes az alkohol az idegrendszer kialakulására. Baj lehet szerintetek ha terhes vagyok? Köszi a válaszokat!2012. jún. 6. 16:24
1/6 anonim válasza:
Szerintem 1 - 2 pohár pezsgő még semmiképpen nem árthat neki...
2/6 anonim válasza:
Egy pohar nem gond.Tobbet meg minek?A babu az babu 1 napos vagy 9 honapos.De lehet valasztani Vagy pezsgo vagy babu.
3/6 anonim válasza:
Azt mondják nem gond. De én nem iszom. Lehet koccintani ásványvízzel is. Meleg van, fáj a fejed, és nem szívesen iszol a gyógyszerre alkoholt. Ennyi elég is kifogásnak.
5/6 anonim válasza:
Én kismamaként is iszom kis pezsgőt, ha alkalom van, igaz ez elég ritka.
6/6 anonim válasza:
Nyugodtan igyál pezsgőt, nem árt!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!