Mi tilos a várandósság alatt? Hajfestés? Kávé? (Én csak Nescafe3in1T fogyasztok. Azt se? ) Alkohol? (Nem a töménytelen mennyiségre gondolok! Egy korty pezsgő szilveszterkor, forraltbor. )
Szia!
Hajfestés: nekem csak annyi volt, hogy nem fogta úgy be, ahogyan előtte.
Kávé: napi egyet (ha jó a vérnyomásod) a "rendes" kávéból is ihatsz.
Alkohol: Alkalmanként 1 dl vörösbor még jót is tesz.
Szia
Hajfestés, kávé lehet (bár javaslom, hogy ne a 3in1 idd, láttad már mennyi E betű van benne??????).
Szal inkább sima kávé, max egy kis bögre, jó sok tejjel! :)
Alkohol: töményt szerintem se,egy korty pezsgő, illetve néha egy korty sör biztos h nem árt.
Cigi egyértelműen nem!
Kellemes babavárást!
Atyavilág! Vannak még ilyen kockafejű emberek, mint az elöttem szóló, aki riogatják a jónépet....
Javaslom neki, hogy kérdezzen meg egy orvost is, mielőtt ilyen riogatásokat ír..
JUJJJ! Áruld már el, hogy mitől lenne ártalmas a hajfestés! Nyilván nem egy 1x1 méteres lyukban akarja festetni a haját olyan festékkel, amit Noé előtt 500-al gyártottak, mert kb. abban voltak káros anyagok, amik BELÉGZÉSE ártott.
Kávé: nekem speciel a doki mondta, hogy igyak, mert alacsony lett a vérnyomásom. És annak érdekében ittam a kávét, hogy egészséges legyen a bébim.
Ha nem 1*1 méteres lukban fest hajat,akkor már egyáltalán nem is fogja belélegezni a vegyszergőzöket?S a bőrébe sem fognak beszívódni azok?A 2000 ft os hajfestékben nincsen ammónia,hidrogénperoxid?S ha normál a vérnyomása,akkor a koffein nem fogja megemelni azt?
Olyanról már hallottam,hogy nstére kávét itatnak hogy feléledjen a baba..nos,ha akkor feléled tőle,vszinűleg a korai terhességben is van rá hatással..de nem hiszem h a javára válna..
Különben meg tudod mit?
Csináld úgy,ahogyan neked jólesik..iszogass,kávézz,fess hajat.
Tiszteletben tartom.
Ha megengeded nekem,én máshogy csinálom,s kérlek ezt tartsd te is tiszteletben!
Ja,egyébként vetéltél már el?
Ha igen,akkor a következő terhességnél nemhogy te,de még a párod sem fog sem inni,sem kávézni,szerencsés esetben meg a hajfestés amúgy sem esedékes egy férfinél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!