Vajon megéri? 3 évi Lindynette 20 fogigátló szedése után, gyakorlatilag meddővé nyilvánítottak, amit persze hosszú orvosi tortúra előzött meg. (a létező összes gyógymódot kipróbáltam, több orvos. )
Én is egy nagyon ygenge bogyóz szedtem, Yasminelle-t, 9 hónapig, utána 1 évig nem volt peteérésem, aztán valahogy sikerült a baba, de elvetéltem. AZóta megint mensi sehol...
Szóval, tudom, miről beszélsz.
Nekem a pajzsmirigyemet durrantotta be a bogyó abbahagyása, és ezért volt a vetélés is! Neked ezt nézték már? A TSH-t!
Bár gondolom, mindent néztek...
Én sem fogom soha többé szedni...
Sajnálom azokat akik allergiásak valamire,de nincs olyan valami más a gyogyón kívül amit lehet használni?Természetes módszerek pl:naptár,hőmérő...
Esetleg krém,habok,pesszárium,inj.kúra..
Sajnos én annyi mindenre vagyok allergiás, hogy örülök, hogy a férjem kukijára nem :) A hiper antiallergén méregdrága gumitól "csak" négy napig szenvedtem, úgyhogy köszönöm, én nem próbálkozom többet.
Azt tudom, hogy én évekig használtam nuvaringet (állítólag akkor ennek volt a legkisebb, de még biztonságos hormontartalma, most nem tudom) és annyira semmi bajom nem lett tőle, hogy egyből teherbe estem utána.
Én nem bízom a hőmérős, ilyen-olyan naptáras és egyéb megoldásban.
A hab, kence, injekció pedig ugyanúgy vagy spermaölő vagy hormontartalmú.
Pesszárium: nehéz használni, használatával 10% alá csökken a teherbeesés valószínűsége, ami valljuk be, sok, ezért célszerű spermaölővel kombinálni, tehát kilőve.
Spirál: ezt használtam, jelenleg 24 hetes kismama vagyok a második babámmal.
Hidd el, én mindent végigvettem, nekem nem marad más, mint újra a nuvaring vagy terhesség. Vagy szaladok a férjem elől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!