Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon megéri? 3 évi Lindynette...

Vajon megéri? 3 évi Lindynette 20 fogigátló szedése után, gyakorlatilag meddővé nyilvánítottak, amit persze hosszú orvosi tortúra előzött meg. (a létező összes gyógymódot kipróbáltam, több orvos. )

Figyelt kérdés
Bevizsgáltattam a gyógyszert és az eredmény lesujtó volt.Nagyon magas hormontartalom,"idegen anyag"ami eddig ismeretlen,veszélyes kémiai elemek stb.Lányok csak szólok NE A GYÓGYSZERT.Én megbántam.Természetesem biztos van olyan akinek nincs ilyen tapasztalat,csak jó tanács és példa akartam lenni,hála égnek van sok jobb módszer.
2009. júl. 2. 08:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem is bízni kell ez még változhat, én is hallottam meddő nők teherbeeséséről. Szerintem kellene egy méregtelenítést és lúgosítást csinálnod, az hátha kipucolna. Olvasd el a www.vivanatura.hu-n az ingyenes kiadványoknál a zöldvér lúgosító programot, vagy még az aloe gélt tudnám javasolni méregtelenítésre szerintem ezek nagyon jók, csak idő is kell hozzájuk.
2009. júl. 2. 21:18
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Lehet most hülyének fogtok nézni,de én esküszök rá,tényleg segített!Volt olyan ismerős akiknél bevált úgy ajánlották:meddőnek nyilvánította több orvos is,elment egy természetgyógyászhoz és azóta 2 gyermek boldog anyukája!!!Hát én is felkerestem és összeállított egy tisztítókúrát ami külömböző teákból, ülőfürdőből és mindenféle cseppekből állt.Kemény volt nagyon,de utána a 2 hónapban pozitívat teszteltem!
2009. júl. 3. 09:59
 23/27 anonim ***** válasza:

Én is egy nagyon ygenge bogyóz szedtem, Yasminelle-t, 9 hónapig, utána 1 évig nem volt peteérésem, aztán valahogy sikerült a baba, de elvetéltem. AZóta megint mensi sehol...

Szóval, tudom, miről beszélsz.

Nekem a pajzsmirigyemet durrantotta be a bogyó abbahagyása, és ezért volt a vetélés is! Neked ezt nézték már? A TSH-t!

Bár gondolom, mindent néztek...

Én sem fogom soha többé szedni...

2009. júl. 3. 11:41
 24/27 A kérdező kommentje:
Valóban mindent néztek már.A méregtelenítéen is túl vagyok de úgy tudom azt nem lehet sűrűn végezni.A baj az hogy elfáradtam,nem bírom a küzdelmet ezért feladom.A férjemmel tudunk így is élni,nehezebb de hála a családnak sok gyerek vesz körül és ez kárpotól.
2009. júl. 3. 11:59
 25/27 A kérdező kommentje:

Sajnálom azokat akik allergiásak valamire,de nincs olyan valami más a gyogyón kívül amit lehet használni?Természetes módszerek pl:naptár,hőmérő...

Esetleg krém,habok,pesszárium,inj.kúra..

2009. júl. 3. 12:01
 26/27 anonim ***** válasza:

Sajnos én annyi mindenre vagyok allergiás, hogy örülök, hogy a férjem kukijára nem :) A hiper antiallergén méregdrága gumitól "csak" négy napig szenvedtem, úgyhogy köszönöm, én nem próbálkozom többet.

Azt tudom, hogy én évekig használtam nuvaringet (állítólag akkor ennek volt a legkisebb, de még biztonságos hormontartalma, most nem tudom) és annyira semmi bajom nem lett tőle, hogy egyből teherbe estem utána.

Én nem bízom a hőmérős, ilyen-olyan naptáras és egyéb megoldásban.

A hab, kence, injekció pedig ugyanúgy vagy spermaölő vagy hormontartalmú.

Pesszárium: nehéz használni, használatával 10% alá csökken a teherbeesés valószínűsége, ami valljuk be, sok, ezért célszerű spermaölővel kombinálni, tehát kilőve.

Spirál: ezt használtam, jelenleg 24 hetes kismama vagyok a második babámmal.

Hidd el, én mindent végigvettem, nekem nem marad más, mint újra a nuvaring vagy terhesség. Vagy szaladok a férjem elől :)

2009. júl. 3. 12:49
 27/27 anonim válasza:
én is ugyenezt szedtem és én is 3 évig.de én most hagytam abba 2 hónapja mert az orvos figyelmeztetett arra hogyha akarok majd anya lenni akkor abba kéne hagyni lassacskán,és én abba is hagytam inkább mással védekezek.ha már az orvos aztmondja hogy nem jó akkor biztos ugy van.
2009. júl. 12. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!