Vajon megéri? 3 évi Lindynette 20 fogigátló szedése után, gyakorlatilag meddővé nyilvánítottak, amit persze hosszú orvosi tortúra előzött meg. (a létező összes gyógymódot kipróbáltam, több orvos. )
Borzasztóan sajnálom ami veled történt, de biztos, hogy a Lindynette 20-tól? Mert ha találsz egy orvost, aki ezt kerek-perec kimondja, akkor nem szabad hagyni, hogy továbbra is forgalomban maradjon. Tudom, rajtad ez már nem segít, de akkor fel kell karolni az ügyet, hogy más ne járjon így.
Megértem, hogy te a "ne a gyógyszert" mellett vagy, csak az a baj ezzel, hogy akkor mi mást pl. az én esetemben: a gumira és a spermaölőkre allergiás vagyok, a spirál mellett pedig terhes lettem, a többit pedig nem tartom annyira megbízhatónak, hogy bátran merjem alkalmazni. Rengeteg olyan csajt ismerek, akinek egyszerűen nem marad más választása. Illetve annyi, hogy nagyon naprakész az információi a fogamzásgátlásról és próbálja mindig a legkisebb (de még biztonságos) hormonkészítményeket.
Csak, hogy jó hírt is írjak: több meddővé nyilvánított nő van a környezetemben, akiknek természetes úton, mindenféle segítség nélkül gyerekük lett. Sosem szabad feladni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!