Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon megéri? 3 évi Lindynette...

Vajon megéri? 3 évi Lindynette 20 fogigátló szedése után, gyakorlatilag meddővé nyilvánítottak, amit persze hosszú orvosi tortúra előzött meg. (a létező összes gyógymódot kipróbáltam, több orvos. )

Figyelt kérdés
Bevizsgáltattam a gyógyszert és az eredmény lesujtó volt.Nagyon magas hormontartalom,"idegen anyag"ami eddig ismeretlen,veszélyes kémiai elemek stb.Lányok csak szólok NE A GYÓGYSZERT.Én megbántam.Természetesem biztos van olyan akinek nincs ilyen tapasztalat,csak jó tanács és példa akartam lenni,hála égnek van sok jobb módszer.
2009. júl. 2. 08:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Hú, ez durva!!! Nagyon sajnálom,hogy ilyen ˝példa˝ lettél,ez szörnyű. Én is szedtem évekig fogamzásgátlót,az a helyzet bekavart nagyon: maj egy évtizede nem sikerült teherbeesnem,és ciszát ciszta követ,hormonzavarok azóta is....Folyamatos orvosi ellenőrzésekre szorulok ez miatt. Hol hormongyógyszereket szedek,hol a ciszám felszívódására kezelnek,hol peteérést strimulálunk...Kemény küzdelem az biztos,de nekem legalább van remény,volt már egy korai vetélésem igaz,de nem adom fel,egyszer csak összejön,nem? Ember bízz és bízva bízzál!
2009. júl. 2. 09:15
 12/27 A kérdező kommentje:
Ez valóban így van és köszönöm a megértést,lányok kitartás,azt gondolom nincs olyan hiba amit ne lehetne kijavítani valamilyen módon.
2009. júl. 2. 10:24
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom ami Veled történt. Nincs semmi menthető? Mármint mód a saját babára? Egyébként én 7 évig szedtem, bár nem ezt, és 4 hónap múlva jött a baba. Gyógyszere válogatja szerintem. Bár ez a tabi "agyon van reklámozva", nagyon tolva van az emberek felé...Most ezért nem az elevitet szedem...Az is túlreklámozott.
2009. júl. 2. 10:28
 14/27 A kérdező kommentje:
Az az érdekes hogy ez több mint 6 éves sztori.Akkoriban szerintem nem volt ekkora reklámja.Nem igazán látnak rá esélyt,de bombáznának még hormonnal hátha,meg várjak,legyek türelemmel stb.Nem vagyok kisérleti nyúl.
2009. júl. 2. 10:33
 15/27 anonim ***** válasza:
Én allergiás vagyok hála az égnek a fogamzás gátlókra,de ennek ellenére rám erőszakolt 4 különbözőt,hogy azokban már más anyag van,kevesebb hormon stb.A beteg kártyámon az áll,hogy penicilin érzékeny vagyok!Az orvosom olyat írt fel amiben az volt!Hónapokon keresztül rosszul voltam és abba hagytam erre az orvosom jól lecseszett!elmentem egy másik nőgyógyászhoz ő azt mondta,hogy ha még 1-2 hónapnál tovább szedem meddő lehettem volna!sajnálom,hogy Te így jártál!Iszonyú,hogy mik vannak!:(
2009. júl. 2. 11:20
 16/27 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem tudok mit tenni, több orvosnál jártam,fizetős-nemfizetőset is kipróbáltam és higgyétek el mindenki mást mondott ugyanarra a gondra.Szar az eü.én is az vagyok és néha szégyelem.
2009. júl. 2. 11:23
 17/27 anonim ***** válasza:
én 5évig szedtem ´de semmi problémám nem volt évente jártam kontrollra 2hónapja hagytam abba remélem sikerul a baba.
2009. júl. 2. 12:14
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad magadat hibáztatnod. Ha én lennék meddő és lenne egy kis esély is a babára, akkor én igenis lennék kisérleti nyúl. Tűzön vízen átkelnék, hogy sajátom lehessen amíg van egy kis remény. Ne add fel Te se.
2009. júl. 2. 13:13
 19/27 A kérdező kommentje:
Ez komoly?Válasszam a hormonokat?Tudod milyen tünetei vannak?Meg fogok kopaszodni,máj és vesekárosodást okoznak.Nem fogom kockáratenni az életemet,lehet gyerek nélkül is élni,nem kell mindenáron.
2009. júl. 2. 14:11
 20/27 anonim ***** válasza:

Borzasztóan sajnálom ami veled történt, de biztos, hogy a Lindynette 20-tól? Mert ha találsz egy orvost, aki ezt kerek-perec kimondja, akkor nem szabad hagyni, hogy továbbra is forgalomban maradjon. Tudom, rajtad ez már nem segít, de akkor fel kell karolni az ügyet, hogy más ne járjon így.

Megértem, hogy te a "ne a gyógyszert" mellett vagy, csak az a baj ezzel, hogy akkor mi mást pl. az én esetemben: a gumira és a spermaölőkre allergiás vagyok, a spirál mellett pedig terhes lettem, a többit pedig nem tartom annyira megbízhatónak, hogy bátran merjem alkalmazni. Rengeteg olyan csajt ismerek, akinek egyszerűen nem marad más választása. Illetve annyi, hogy nagyon naprakész az információi a fogamzásgátlásról és próbálja mindig a legkisebb (de még biztonságos) hormonkészítményeket.

Csak, hogy jó hírt is írjak: több meddővé nyilvánított nő van a környezetemben, akiknek természetes úton, mindenféle segítség nélkül gyerekük lett. Sosem szabad feladni!

2009. júl. 2. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!