Hogy dolgozzam fel hogy 4 éve nem jön a baba? Ti hogyan
csináljátok?
11/32 A kérdező kommentje:
rendben .Holnap elmegyek orvoshoz most rá szántam magam.De nem tudom hogy kezdjem el neki.Itt a közelben aki jo orvos az magában foglalva nagyon szókimondó és bunkó...
Az orvosnak elég, ha egy-két évet mondasz.
Én 21 évesen szültem az első babát, semmi negatív diszkriminációt nem tapasztaltam a korom miatt, sőt. (Ahogy a többi terhességnél se, most 27 vagyok és van 3 lányom)
Mindenképp fordulj szakemberhez, ha babát szeretnétek.
2012. jún. 5. 13:30
kérlek ne legyél butuska! nem szégyen az, ha 20 évesen gyereket szeretnél!!! én 19 éves voltam, amikor a kislányom született, 21 évesen jött a fiunk is :) a héten már valakinek hasonló témában írtunk, hogy ezzel nincs semmi gond, úgyhogy vegyél szépen erőt magadon és vedd számba mindazt, amit az előttem írók elmondtak a tapasztalataikról és usgyi a pároddal a dokihoz :) időtök van még elég, de ne keserítsétek meg az életeteket fölösleges várakozással, ha mindketten akarjátok :) lehet tényleg nincs semmi baj, mondjuk lehet oka a fiatalságod is - ritkán előfordulhat - de ezt itt senki nem tudja neked megmondani, mi csak bátoríthatunk, hogy megtedd az első fontos lépést. aztán majd írd meg mi van :)
2012. jún. 5. 13:43
Menj el csak nyugodtan, ne szégyenkezz azért mert fiatal vagy.Nincs ebben semmi kivetnivaló!!!Az írásaid alapján egy komoly nőre vall a gondolkodásod!21évesen szültem,engem egyáltalán nem érdekel más mit gondolt.Mi vártuk a picit,meg persze a család is.Az,hogy az orvos,vagy bárki más mit gondol,engem nem érdekelt.Pedig mondták rám is,hogy szegény 20évesen terhes...de egy olyan valaki mondta,akinek 2 gyereke van 25évesen 2 apától.
Sok sikert!Majd írj,hogy milyen eredménye lett a vizsgálatoknak!
2012. jún. 5. 13:52
13-as vagyok. a butuskát légysz vedd becézésnek :), és azt én is meg akartam jegyezni, hogy az írásod alapján elég érettnek tűnsz a családalapításra. a párodról viszont nem tudunk semmit, habár általában a pasik sosem elég érettek ehhez, nekik ebbe bele kell csöppeniük :P (23 éve élek a gyerkőceim apjával tudom miről beszélek :DDD) na hajrá!
2012. jún. 5. 14:42
16/32 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat.Holnap elmegyek orvoshoz és majd meglátjuk mi lesz. a párom is örül hogy végre rászántam magam.Majd holnap megírom nektek is hogy mit mondott nekem.Remélem még nem késtem el..
Az egyik kolléganőm aki pcos felkészítette a doki hogy sokáig fog várni babára mert sok cisztája van és rendszertelen a mensije.Ehhez képest az első closty kúra alatt terhes lett. Még az uh vizsgálaton is csak cisztákat látott. Azt mondta erre a doki hogy ez csoda!
Mi 3 éve várunk a csodára de közben mindenki terhes körülöttem.Néha a kikészülés határán vagyok de próbálom nem kimutatni.Alig 3 hét és megyünk nyaralni végre ellazulhatok:)
2012. jún. 5. 16:30
18/32 A kérdező kommentje:
hát igen ne is mond :( A nővérem is épp a második babáját várja.Örülök neki de közben a szívem majd megszakad :(
érdekes h majdnem ugyanebe a cipőbe járok mint te :) az én anyukám is tilt a páromtól,én is 20 évesek vagyok a párommal (22) eldöntötük h babát szeretnénk de már 11 hónapja nem jönn :( augusztusba endokrinologushoz megyek,most pedig teázok hátha segít :)
2012. jún. 5. 17:01
bármit is mond holnap az orvos, ne add fel. Nekem a lakóhelyemen egy intézményvezető mondta azt, hogy fogadjam el, soha nem lesz gyerekem, mert aki ilyen beteg mint én, az ne várjon csodát. Annak sem nő vissza a lába, akinek levágták... Hát majdnem bőgtem, de mentem tovább, és hosszú évek után sikerült. Most 31 hetes vagyok. Szóval ha rosszat mond egy orvos, addig keresgélj, ameddig meg nem találod azt, aki tényleg ért is hozzá, és el nem éritek a célt. Sok sikert!
2012. jún. 5. 18:20
Kapcsolódó kérdések: