Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány hetes lehetek? (bőv. Lent)

Hány hetes lehetek? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Április 10jött meg utoljára rendesen. Rá három hétre (május 4)el kezdtem vérezni, de alig volt meg. Csak 3 napig tartott. Gyanusnak véltem ezért csináltam tesztet. Szellemcsíkos volt, de azért találgatásra adott okot.4 Nappal késöbb csináltam egy érzékenyebb tesztet, ami egyértelműen negatív lett. Így gondoltam nem vagyok terhes. Így az utóbbi időponthoz képest esedékes 28 nap múlva csináltam 3 tesztet is, ami mind pozitív lett.

Akkor csak 4 hetes vagyok, vagy esetleg több is?

2012. jún. 5. 08:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért nem mész orvoshoz?
2012. jún. 5. 08:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezt így nem tudjuk megmondani. Lehet, hogy az a május 4-i vérzés rendes menzesz volt, mert utána még napokkal negatív volt a teszt, és akkor onnan számolva 4-5 hetes vagy. Majd az UH tud pontosabbat mondani. Gratulálok!
2012. jún. 5. 08:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezek szerint egy ciklus kimaradt, akkor az orvos 4 hetet fog megállapítani, de ezt csak az uh után tudja majd megmondani, mert pontosan (aránylag pontosan) csak az uh tudja megmondani. Menj el dokihoz, ha nem lát semmit uh-n akkor majd visszamész pár hét múlva, de legalább kiszámoljátok mennyi idős terhes lehetsz.
2012. jún. 5. 09:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Oké. Csak nem akarok magamból sem h. csinálni, hogy oda megyek egy korai terhességgel. Attól tartok, hogy leszól érte, hogy minek jöttem ilyen korán.
2012. jún. 5. 09:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nincs panaszod, nyugodtan várhatsz 1 hetet minimum, de akár 2-t is az orvossal. Az, hogy most hány hetes vagy, az nem sürgős. Akkor már biztos, hogy látnia kell a babát, és akkor a korát is már szépen meg lehet állapítani.
2012. jún. 5. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!