8. dpo-n vagyok. Ha ma csinálnék tesztet mutatna már valamit?
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 14:06
1/9 anonim válasza:
Még nagyon korai lenne, főleg délutáni pisiből. Tudom nehéz, de várd meg a nem várt napját.
2/9 A kérdező kommentje:
az vasárnap vagy hétfő....
húhh de messze van még
2012. jún. 4. 14:11
3/9 anonim válasza:
Nagyon korai, esélytelen, hogy pozitív legyen. Én is azt tudom tanácsolni, hogy várd meg, hogy megjön-e vagy sem. Esetleg előtte 1-2 nappal de csakis reggeli első pisiből. Drukkolok!
4/9 anonim válasza:
10 -es teszttel próbálkozhatsz 1-2 nappal előtte is! én tuti pisilnék pár próbát is, nehogy elfelejtsem hogy kell csinálni ;) az izgalom nagy úr! :$ nekem 18-án lehet csak, de amin megjönnek a netről rendelt tesztek, tuti kipróbálok egyet minimum :) sok sikert neked, drukkolok és írj mi a helyzet! képet is tegyél fel, ha tudsz!!!
zsófi
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm és nektek is drukk!
2012. jún. 4. 14:17
6/9 anonim válasza:
Szia! En is ugyanilyen turelmetlen voltam :)) teszteltem 10essel a 8,9,10. Dpon is. Csont nega lett. Aztan vartam 2 napot es 10essel a nemvart elott ket nappal a 12. dpon csinaltam tesztet reggel. Alig lathato halvany pozi lett :)) azota 9+4 hetes kismami vagyok :))
7/9 anonim válasza:
Ez még sajnos nagyon korai! De nagyon drukkolok, hogy hétfőn is itt írj, hogy sikerült! :)
8/9 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is korai, de a 12. dpo-n már nyugodtan próbálkozhatsz! Nekem akkor már full pozitív volt délutáni vizeletből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!