Teljesen meg vagyok zavarodva. Kismamák, nektek mi a véleményetek?
Május 24-én jött meg a menstruációm (?),4 napig tartott, de nem a megszokott módon, nagyon gyenge volt és felváltva barnáztam és vérezgettem. Ezekben a napokban kezdetem el gyanakodni, mert ritkán émelygés is tört rám -tudom, hogy ha terhességről is van szó, nagyon korai lenne, de így volt. Aztán az elmúlt héten sokszor rám tört a "mindjárt megjön" + 1x-2x elég erős menstruációs görcseim is voltak, de sem vér, se semmi nem jött belőlem. Tudom, hogy peteérés tünete is lehet, de nekem nem szokott "jelezni" a szervezetem ilyenkor.
A párommal nem védekezünk, csak "megszakítunk", nem lenne ellenünkre a baba. Tegnap teszteltünk is (Gabriel), de negatív volt. Este még 1x ránéztem a tesztre, és addigra halványan pozitívat jelzett.
Nem egészen értem, hiszen a tesztre az van ráírva, hogy "30 percen túl ne értékelje ki", viszont most is fájdogál a derekam, egészen olyan érzésem van, mintha mindjárt megjönne... már azon is gondolkodtam, hogy pszichoszomatikus tüneteket produkálok, de nem hiszem, mivel a csak az után fordult meg a fejemben a terhesség gondolata, miután el kezdtem émelyegni és én nem vagyok émelygős típus :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!