Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teljesen meg vagyok zavarodva....

Teljesen meg vagyok zavarodva. Kismamák, nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Május 24-én jött meg a menstruációm (?),4 napig tartott, de nem a megszokott módon, nagyon gyenge volt és felváltva barnáztam és vérezgettem. Ezekben a napokban kezdetem el gyanakodni, mert ritkán émelygés is tört rám -tudom, hogy ha terhességről is van szó, nagyon korai lenne, de így volt. Aztán az elmúlt héten sokszor rám tört a "mindjárt megjön" + 1x-2x elég erős menstruációs görcseim is voltak, de sem vér, se semmi nem jött belőlem. Tudom, hogy peteérés tünete is lehet, de nekem nem szokott "jelezni" a szervezetem ilyenkor.

A párommal nem védekezünk, csak "megszakítunk", nem lenne ellenünkre a baba. Tegnap teszteltünk is (Gabriel), de negatív volt. Este még 1x ránéztem a tesztre, és addigra halványan pozitívat jelzett.

Nem egészen értem, hiszen a tesztre az van ráírva, hogy "30 percen túl ne értékelje ki", viszont most is fájdogál a derekam, egészen olyan érzésem van, mintha mindjárt megjönne... már azon is gondolkodtam, hogy pszichoszomatikus tüneteket produkálok, de nem hiszem, mivel a csak az után fordult meg a fejemben a terhesség gondolata, miután el kezdtem émelyegni és én nem vagyok émelygős típus :)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 4. 12:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Gabriel sokszor vált pozitívba időn túl, átüt az indikátor, ezért nem értékelhető 30 perc után. Az, hogy negatív teszt, menstruáció és megszakítás mellett terhes vagy, lényegében kizárt.
2012. jún. 4. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!