Tiszta szívű anyukák kismamák. Mondanátok értünk egy imát?
Figyelt kérdés
Mindig is hittem a nők erejében és az imáik ősziteségében.
Ha a gyermekünkel kapcsolatban kérünk valamit annál nincs mélyebb,bensőségesebb,tisztább kérés...
Két gyermek boldog édesanyja vagyok és már egy ideje próbálkozunk a 3.babával.A két gyermekem decemberi születésű,tegnap kellett volna megjönnie,de semmi.Ha valóban megfogant a gyermekem,akkor ez a baba is decemberi lesz:-D
Ezért kérlek titeket,hogy mondjatok értünk egy Imát.Hétfőn tesztelek,ha addig nem jön meg.
2012. ápr. 14. 10:00
1/20 anonim válasza:
Nagyon szívesen mert mi ugyanabban a helyzetben vagyyunk csak nekem ma reggel már halvány pozitívam van.
2/20 A kérdező kommentje:
Gratulálok!!!!
Nagyon szeretnék én is pozit látni nem is tudom,hogy bírjam ki Hétfőig...
2012. ápr. 14. 10:13
3/20 anonim válasza:
Nagyon szorítok!! Milyen szép lenne:)
4/20 anonim válasza:
Imádkozni nem tudok, de minden igyekezetemmel drukkolok nektek (is)!
Majd írd meg, mit teszteltél!
5/20 anonim válasza:
Drukkok mennek értetek tőlünk is. Hátha segít.
6/20 anonim válasza:
Én is nagyon drukkolok Neked! :) Mi az első babánkat várjuk így, remélem nem várat már magára sokat! Írd majd meg, addig is szerintem sokan fognak szurkolni Neked:)
7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)Mindenképpen megírom.:))
2012. ápr. 14. 10:44
8/20 anonim válasza:
Szorítok Nektek, és bár nem vagyok jó imamondó, de összeszedem magam és mondok értetek egyet!!!
9/20 anonim válasza:
De aranyos vagy! :) Persze, hogy megtesszük/megteszem. :) Majd írj, hogy mi a helyzet. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!