Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 25-ös teszttel ha 1 hete...

25-ös teszttel ha 1 hete voltunk együtt, akkor az még nem mutatná ki? Vagy ha kimutatná, akkor egyből kijönne a két csík? Ha 3 hete voltunk együtt, akkor egyből kijönne a két csík?

Figyelt kérdés
Rendszertelenek a menstruációim,nem tudom pontosan mikor volt pé-m,a ciklus.hu behúzta egy napra,de az a nap az első együttléttől messzebb van,mint ameddig élhetnek a spermák, a második együttlét pedig a vélt pé- napjától van messze...
2012. jún. 4. 10:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én együttérzek a kérdezővel...:)Én az elsőt szültem "semmire" gyakorlatilag.Ő azóta 12 éves, és van 2 testvére, ugyanazon apától, (aki a férjem)ezt meg kell említenem a mai világban, azt hiszem..:D Komolyra fordítva a szót..A 1,5 évet, amit írsz, inkább végigéhezném, mintsem egy életen át viseljem a terhet, hogy olyan emberre hallgattam, aki fel sem fogja, hogy egy IGAZI anyának, milyen elveszteni egy benne megfogant és növekvő életet..Én azt hiszem jól fogsz dönteni, ha nem vagy önző, és arra is gondolsz, hogy a baba nem kérte, hogy legyen,ti döntöttetek így..:)Én szorítok neked, és a babádnak, hogy minden rendbe menjen..:)(1. voltam.::))
2012. jún. 4. 15:32
 12/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!!

Kajak elbőgtem magam! Abszolút így érzem én is! Kár,hogy így a Páromat nem fogom tudni rávezetni arra az érzésre,hogy nem lesz gond.

2012. jún. 4. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!