Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 25-ös teszttel ha 1 hete...

25-ös teszttel ha 1 hete voltunk együtt, akkor az még nem mutatná ki? Vagy ha kimutatná, akkor egyből kijönne a két csík? Ha 3 hete voltunk együtt, akkor egyből kijönne a két csík?

Figyelt kérdés
Rendszertelenek a menstruációim,nem tudom pontosan mikor volt pé-m,a ciklus.hu behúzta egy napra,de az a nap az első együttléttől messzebb van,mint ameddig élhetnek a spermák, a második együttlét pedig a vélt pé- napjától van messze...
2012. jún. 4. 10:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A 25-ös teszt aktus után BIZTOSAN! csak 12-14 nappal mutatja ki.Én számtalan halvány 25-öst produáltam már, soha nem volt baba a dologban!Ha az aktus utáni 14. napon kijön a két csík határozottan látható módon, na akkor áll fenn a terhesség!
2012. jún. 4. 10:49
 2/12 A kérdező kommentje:
Az én tesztem azonnal kimutatta,és nem is halványan... Tehát nem tévedek,ha azt mondom,hogy még a 3 héttel ezelőtti együttlétnél fogant.
2012. jún. 4. 11:00
 3/12 A kérdező kommentje:
Ja,és nem reggeli első vizeletből csináltam!
2012. jún. 4. 11:00
 4/12 anonim ***** válasza:
1 héttel aktus után még a 10-es is rizikós, nemhogy a 25-ös.
2012. jún. 4. 11:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok...Igen!Az egy héttel ezelőttit még a 10-es sem mutatná ki..:)Grat hozzá..:):):):)
2012. jún. 4. 11:03
 6/12 A kérdező kommentje:

A gratot akkor tudom csak elfogadni,ha a Párom megtudja és megenyhül....Nem igazán tetszett Neki a felismerés,hogy tesztelni kellene,és hát azok a csúfos anyagiak... ráadásul nem is az első gyermek lenne...

De azért köszönöm!! :-)

2012. jún. 4. 11:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Nono...Ne az anyagiak határozzák meg a dolgot..:)Mondd meg a párodnak, hogy a védekezés olcsóbb, mint egy életen át hordani a bűntudatot!Bááár..nem neki kell..;)Dönts te, és dönts jól!
2012. jún. 4. 11:09
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen,ezzel tisztában vagyok,de egy férfit nehéz meggyőzni! Bár való igaz,hogy súlyos anyagi gondokkal küzdünk,mind a mai napig, sőt,még durván 1,5 évig fogunk is- ekkor járnak le a hiteleink) és hát már a gyerekruhákat,amiket kinőtt a kicsi,már elajándékoztam- egy jó részét legalább is. Esetünkben lehet fogni az anyagiakra,hogy miért nem "kell" még egy gyermek,de nem bírnám megtenni,hogy abortuszra menjek!! Feltéve,ha megmarad- a "potya" terhességek a 7. héten megszakadtak. Úgy érzem,megerősítésre van szükségem,más anyukáktól,hogy legyen erőm "felvenni a harcot" ezért a babóért,ha nem megy el.
2012. jún. 4. 11:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Ilyen gusztustalan hozzáállással talán jobb is lenne, ha nem lennél újra terhes. Nagyon remélem, hogy téved a teszt!!!Komolyan!

Tudod, hány nő van itt, aki hónapok, évek óta imádkozik egy pozitív tesztért - főleg, hogy a baba meg is maradjon?

Az anyagiakra ne fogd, ha egy gyereknek jut étel (amíg le nem jár a hitel mellette szoptathatsz úgyis), akkor jut kettőnek is, ruhákat meg lehet kölcsönkérni vagy turizni, ez nem szégyen, ellentétben azzal, ahogy ezt a helyzetet kezelni próbálod.

2012. jún. 4. 11:26
 10/12 A kérdező kommentje:

Már megbocsáss kedves utolsó,de Neked mi a problémád??

Egy szóval sem mondtam,hogy el akarom vetetni! Ha nem végződik spontánnal,ahogy az eddigi nem tervezett terhességek,akkor kell nagyon a megerősítés,hogy a babáért fel tudjam venni a "harcot"! Ebben mi az,amiért támadni kell?

Valóban,igaza van a Páromnak és nálunk nagyon durva az anyagi helyzet!! Senki nem gondolná,hogy mennyire!! Minden hónap a túlélésért folyik! Választanom kell,hogy most egy pár zoknit veszek meg valamelyik gyereknek,vagy egy kiló kenyeret! Erre írtam,hogy nálunk igen is lehet az anyagiakra fogni,de nagyon szeretném ezt a babát,ahogy eddig az összeset!! A büdös életbe nem fordult meg a fejemben az abortusz,és most is ellene vagyok!!-még így is,hogy ilyen súlyos anyagi gondjaink vannak!!

2012. jún. 4. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!