1/6 anonim válasza:
lehet, ugyanúgy ahogy nem babás is lehet. szerintem később volt az ovud, korai tesztelned, 10. dpo körül jársz
2/6 A kérdező kommentje:
Oh...ez meglepett.10. dpo?:o Hogyan? Ha a legutolsó (mondjuk reménytelen) naptól számolom is, 13....Vagy nem?:oJajj..Bocsi, de nem értem én ezt..:)
2012. jún. 4. 10:09
3/6 anonim válasza:
19. nap még tojásfehérjés folyásod van, ami mindig ovulációt előz meg.
utána még nem ment egyből föl a hőd csak pár nappal később.
én a 22. napra tenném az ovulációd
4/6 anonim válasza:
Szerintem is inkább a 22. napon volt!!
5/6 A kérdező kommentje:
Na..ehhez tudni kell, hogy még nem bolondultam bele a hőmérőzésbe, addig, ahol látjátok az M betűt,onnantól számolva jött meg mindig 16 napra!Nem előbb, nem később.Ha a mellem elkezdett jelezni a 18. cn-en, akkor tuti hogy 34 napra jött meg, ha a 16.-on, akkor 32 napra.Most 15. cn-en jelzett először.Tehát, ha a hőt mondjuk nem nézem, akkor tegnapelőtt meg kellett volna jöjjön.Érdekes, mióta hőmérőzök, tisztára begyagyultam..:D:D:DMondjuk a 16 nap, azóta is fennáll, függetlenül a ciklus hosszától, és a hőtől..:)
De további véleményeket várok..:)
2012. jún. 4. 10:43
6/6 anonim válasza:
én is 22. napra tenném ugyanis szépen látható hogy onnantól kezd fel menni a hőd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!