Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap reggel tesztelek, de...

Holnap reggel tesztelek, de addig is mondanátok valamit erre?

Figyelt kérdés

Szurkál a jobb oldalam,lent,közvetlenül a medencecsontom alatt vagy mellett és 3 napja fáj az egész fogsorom és bő sűrű krémes folyásom van!

Amúgy semmi tünetem sincs,a mensi kimaradásán kívül!

Szerintetek + vagy - lesz a teszt?

Szurkoltok?

2012. márc. 26. 20:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Remélem pozitív lesz! A szurkálás hasonlít a menzesz előttire? Vagy inkább hirtelen jelentkező, mélyen szúró érzés?

Majd írj, hogy mi lett!:)

2012. márc. 26. 20:16
 2/16 anonim ***** válasza:
Pozitívra tippelek, bár ennyi erővel lehet negatív is. Tesztelj olyan hetente, ha terhes vagy, de az első negatív lesz, én nem adnám fel, főleg, ha ilyenjeim vannak! Ahogy méred hetente, és terhes vagy, a csíkok egyre láthatóbbak, biztosabbak lesznek.
2012. márc. 26. 20:16
 3/16 A kérdező kommentje:

Semmiképp sem mensis!Nem görcsös,hanem szúró,mélyen,meg így nagyon oldalt és lent!

Köszi a válaszokat!:)

2012. márc. 26. 20:20
 4/16 anonim ***** válasza:
Wow, rajtam kívül mástól még nem hallottam a fogsor fájásról. Ez nekem is tünet volt! Drukk!!!
2012. márc. 26. 20:20
 5/16 A kérdező kommentje:

:) Hallod,de örülök hogy ezt írtad!:)

Itt próbáltam rákeresni de nem találtam érdemlegeset!

De esküszöm úgy csütörtök este óta így néha rám jön!De az egész fogsorom fáj az alsó-felső első 4et kivéve!Így mintha végig zongorázna rajta valaki!Vagy hogy is mondjam!:)

Remélem nálam is tünet lesz!:)

2012. márc. 26. 20:23
 6/16 anonim ***** válasza:
A tünetekre (amiket felsoroltál) nem lehet adni. Van akinek nincs is semmilyen és mégis terhes, van aki meg tele van tünetekkel és mégsem terhes... Viszont arra, hogy már késik a mensid, na az már valami! :) Szóval én is drukkolok neked!
2012. márc. 26. 20:36
 7/16 A kérdező kommentje:

Negatív!:'(

Köszi hogy írtatok!

2012. márc. 27. 06:46
 8/16 anonim ***** válasza:
Mióta késik a mensid?
2012. márc. 27. 12:48
 9/16 anonim ***** válasza:
Mert lehet, hogy még nem biztos az eredmény, azért kérdezem, hogy mióta késik?
2012. márc. 27. 12:48
 10/16 A kérdező kommentje:

Lassan egy hete!Ugyan úgy meg van a szurka csak mind a két oldalt elkezdte és intenzívebb!Meg mintha mára nőtt volna a cicim!

De amúgy semmi jele a mensinek!

2012. márc. 27. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!