Erica17 kérdése:
Ma este teszteltem és nagyon halvány pozi lett! Ha reggel tesztelek már erösebb lesz?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 21:26
1/12 anonim válasza:
Attól függ mikor kéne megjönnie, de napról napra erősebb lesz!GRATULÁLOK!Bárcsak nekem is sikerülne!
2/12 anonim válasza:
Igen, reggel erősebbnek kell lennie, mert a reggeli HCG koncentráció a vizeletben magasabb, plusz még eltelik pár óra reggelig, és az folyamatosan emelkedik...
Hajrá!
:o)
3/12 anonim válasza:
A gyenge pozitív is pozitív :) Gratu!
4/12 A kérdező kommentje:
5.én kellet volna megjönni.remélem sikerült
2011. júl. 11. 21:39
5/12 anonim válasza:
5.-én és még csak halvány? Akkor biztos később volt peteérésed! Szerintem!De a halvány is pozitív!
6/12 A kérdező kommentje:
mult honapba is késett nem 28 napra jött meg
2011. júl. 11. 21:48
7/12 anonim válasza:
:-) Gratulálok!!
Reggeliről teszel képet??
8/12 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudok!remélem tényleg az vagyok
2011. júl. 11. 22:08
9/12 anonim válasza:
Szia!
Nekem is szerdán kellett volna megjönnie, de nem jött, és a ma reggeli tesztem is negatív:(
Te csak ma teszteltél először? vagy volt negatív teszted is? Tüneteid vannak? Milyen tesztet csináltál?
Drukkolok, hogy erősödjön a csík, és gratulálok!!
10/12 A kérdező kommentje:
szia!ma teszteltem elöször!xepil es tesztel!reggel is halvány volt a második csikom!
2011. júl. 12. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!