Én holnap reggel tesztelek nagyon izgulok. Van itt még olyan aki holnap reggel csinálja?
Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 21:06
1/13 anonim válasza:
szia, én holnap is... eddig mindig nagyon halvány volt, semmi biztató... de már megőrülök... neked mikor van a nemvárt?
Bővebben itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2/13 A kérdező kommentje:
Igazából az a baj,hogy kb 2hónapja hagytam abba a gyógyszer szedést igy pontosan nem tudom:(Csak azt,hogy ebben a hónapban többször is bennem ment el meg fájnak a melleim így tesztelek.Neked sok sikert hozzá:)
2010. okt. 25. 21:19
3/13 anonim válasza:
Én is holnap tesztelek, csak meg kell várnom amíg a párom hazaér a tesztcsíkkal. Még lenne egy hét mensiig, de nem tudok várni. Ez a teszt az első babánkat is egy héttel mensi előtt kimutatta, így már tűkön ülök! :)
4/13 anonim válasza:
csatlakozom holnapra nem varom, de ha kesne akkor kovetkezo reggel tesztelek, tuneteim mellfeszules, mensiszeru gorcsok, szurkak nem folytonosan de szinte mindennap elojovo, almossag, nagy etvagy.
ti miota probalkoztok? en meg kezdo vagyok, de turelmetlen! :)
5/13 anonim válasza:
Nekünk is ez az első hónap, és szintén most hozza a férj a tesztet... :)
Remélem azon reggel már lesz vmi egyértelmű...
6/13 anonim válasza:
Na???? Kinek mi az eredmény? Örülhetünk Veletek? :)
7/13 anonim válasza:
nekem meg nem jott meg, holnap tesztelek
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
Gratula!!Én is szeretnék egy ilyet!Pont egy hét múlva!Te mikor csináltad ezt a szép tesztet??
10/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem negatív lett:(
A többieknek sok sikert hozzá és gratulálnék akinek sikerült...
2010. okt. 27. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!