Ez micsoda? Ez nem görbe, hanem cikkcakk. Mitől lehet ilyen?
Itt a kép linkje lent..
Mindig ugyanabban az időben mérem. (+/- fél óra)
Most volt az első hónap, hogy a ciklus.hu-t használtam. Az a furcsa, hogy előző hónapban is jórészt 35,7-36,4 között mozogtam hő-ügyileg. Egyszer ment csak 36,6-ra, annál feljebb nem hajlandó.
Ez így tényleg alacsony progiszint gyanús, mi lett veled azóta? Sikerült a baba?
Velem ugyanez van, fix 29 napos ciklusok, se IR, se D vitamin hiány, se PCO, se petefészek korai elégtelensége, mindent én ellenőriztettem magán dokinál és magán laborban, mert ezek az sztk-sok semmit nem csinálnak!
Alacsony a progiszintem, most kenem magam progi krémmel, hátha használ és megyek 19,21,23. napi progi nézésre. Ha nem lesz jó az eredmény, akkor jön a Closty és tüszőrepesztő injekció, de ez még egyik dokinak sem jutott eszébe, pedig 3-nál jártam 2 hónap alatt. Amúgy méhpempőzök, cicka, palást, málnalevél teázok hónapok óta, egészségesen táplálkozom, sportolok... csak a progihiány a baj és/vagy nincs elég LH-m.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!