Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez micsoda? Ez nem görbe,...

Ez micsoda? Ez nem görbe, hanem cikkcakk. Mitől lehet ilyen?

Figyelt kérdés

Itt a kép linkje lent..

Mindig ugyanabban az időben mérem. (+/- fél óra)

Most volt az első hónap, hogy a ciklus.hu-t használtam. Az a furcsa, hogy előző hónapban is jórészt 35,7-36,4 között mozogtam hő-ügyileg. Egyszer ment csak 36,6-ra, annál feljebb nem hajlandó.

[link]

2012. jún. 2. 18:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Megvárom akkor a mostani vérzést, és rendszeresítek erre a célra egy másik hőmérőt...
2012. jún. 2. 22:17
 12/22 anonim ***** válasza:
Mert egyébként a ciklusod rendszeres szokott lenni? Hány napos a ciklusod? (Nem tudom megnézni a linken, mert már a második sem működik:D)
2012. jún. 2. 22:21
 13/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom, miért csinál ilyet... Másoknál mindig működik.

Igen, bombabiztos 29 napos a ciklusom. Azért lepődtem meg, mert volt már cikkcakkos, és meg is fogant a babánk, de akkor felment 36,8 körülre a hőm. Igaz, ennyire nem volt rendszertelen a hőm soha...

Nem érzem azt, hogy minden rendben volna. Ti tapasztaltabbak vagytok a hőmérőzéssel kapcsolatban, de azt hiszem, el fogok menni orvoshoz... :/

2012. jún. 2. 23:43
 14/22 anonim ***** válasza:
Mikor szültél, mennyi ideje hagytad abba a szoptatást? Lehet, h csak az zavarja meg a hőháztartásod, h még nem állt vissza minden a régi rendre. Szülés után két év mire visszaáll a régi rend és ezt az időt még megfejelheti a szoptatás hossza is.
2012. jún. 2. 23:48
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem szültem.
2012. jún. 3. 00:22
 16/22 anonim ***** válasza:

Hm, bomba biztos ciklus mellett azért furcsa, ha nincs peteérés, de megeshet sajna.

Lehet, hogy csak ez a hónapod volt ilyen, megesik, hogy egy-egy ovu kimarad.

Ha következő hónapban is cikkcakk lesz, fordulj vele dokihoz.

2012. jún. 3. 07:57
 17/22 A kérdező kommentje:
Nőgyógyászatilag a vetélésekkel van bajom, mindegyik elvetélt, ami eddig megfogant. Persze, az okát sose tudták megmondani, én meg azért is mérem, mert nem szeretnék még egyszer csalódni...
2012. jún. 3. 11:40
 18/22 anonim ***** válasza:
Progeszteron szintet mértek??? Attól lehet vetélés. És a hőemelkedésért is a progeszteron felelős a ciklus második felében, lehet azzal van a gond.
2012. jún. 3. 12:48
 19/22 anonim ***** válasza:
Ismerősömnek azért volt számtalan vetélése, mert 0 volt a D vitaminszint a szervezetében. Sok orvosnál volt, egyiknek sem jutott eszébe, míg végül eljutott egy fiatal dokihoz. Kapott egy nagyonkemény D vitaminkúrát és ahogy beszedte az utolsót, szinte azonnal teherbe esett és meg is maradt. Nemrégiben szült :)
2012. jún. 3. 13:07
 20/22 A kérdező kommentje:

Nekem vashiányom van kiskorom óta, a legelsőnél ezt nem vették figyelembe.

Azóta mindig szedem a vasat...

Progeszteront nem mértek... nem mértek ezek semmit......

2012. jún. 3. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!