Akinek nem jött meg, mert terhes volt, az ugyan azt érezte, mint mensi előtt, vagy érezte, hogy terhes, mert más tünetei is voltak esetleg?
Nallam csak annyi volt, hogy elmaradt a szokasos vizes folyas es tiszta szaraz voltam. Minden mas ugyan olyan volt, megvolt a mindjart megjon erzes, erzekeny volt a mellem mint mensi elott, ingerult is voltam. Ja es meg eszembe jutott valami. :) Mensi elott ektelenul ram szokott torni a csoki zabalhatnek. Mikor babas lettem ra sem tudtam nezni az edessegre es azota se. :)
6+5 hetes kismama
Szia!
Nekem is az volt a fura, hogy teljesen száraz voltam, máskor pedig sűrű krémes, vagy vizes folyásom szokott lenni mensi előtt. Aztán ami eltért még, hogy a mellbimbóim fájtak, nem lehetett hozzájuk érni, olyan volt mint télen, amikor fázik. :) És még egy eltérés: már másfél héttel mensi előtt feszült a méhem, olyan furán "nehéznek" éreztem mintha nem férne el a helyén. És a sűrű pisilés!!! Mire tesztet csináltam, már tudtam, hogy babás vagyok. Tudom, azt mondják nincs ilyen korán tünet, de aki ismeri saját magát,az tudja, hogy törént valami. :) Sok sikert, remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!