Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek nem jött meg, mert...

Akinek nem jött meg, mert terhes volt, az ugyan azt érezte, mint mensi előtt, vagy érezte, hogy terhes, mert más tünetei is voltak esetleg?

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 11:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem voltak tüneteim egyik babámmal sem.(megúsztam a rosszulléteket) Belül a lelkemben éreztem,hogy terhes vagyok.A párom nem hitte el ezért vettünk tesztet.
2009. júl. 1. 11:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan érzés volt,mint mensi előtt,de aztán barnáztam és nagyon csúnyán begörcsöltem.Akkor elmentem dokihoz ésott derült ki,hogy úton van a törpénk.17 hetes km
2009. júl. 1. 11:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nallam csak annyi volt, hogy elmaradt a szokasos vizes folyas es tiszta szaraz voltam. Minden mas ugyan olyan volt, megvolt a mindjart megjon erzes, erzekeny volt a mellem mint mensi elott, ingerult is voltam. Ja es meg eszembe jutott valami. :) Mensi elott ektelenul ram szokott torni a csoki zabalhatnek. Mikor babas lettem ra sem tudtam nezni az edessegre es azota se. :)

6+5 hetes kismama

2009. júl. 1. 11:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem leírhatatlanul fájt a mellem,nem úgy ahogy szokott,sokkal de sokkal jobban!Egyébként semmi más furi nem volt.
2009. júl. 1. 11:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
11:24-es vagyok.Kiegészítés képp még az volt,hogy nem voltam depis és idegbeteg mint általában mensi előtt!Ezek nem jelentkeztek!
2009. júl. 1. 11:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is az volt a fura, hogy teljesen száraz voltam, máskor pedig sűrű krémes, vagy vizes folyásom szokott lenni mensi előtt. Aztán ami eltért még, hogy a mellbimbóim fájtak, nem lehetett hozzájuk érni, olyan volt mint télen, amikor fázik. :) És még egy eltérés: már másfél héttel mensi előtt feszült a méhem, olyan furán "nehéznek" éreztem mintha nem férne el a helyén. És a sűrű pisilés!!! Mire tesztet csináltam, már tudtam, hogy babás vagyok. Tudom, azt mondják nincs ilyen korán tünet, de aki ismeri saját magát,az tudja, hogy törént valami. :) Sok sikert, remélem tudtam segíteni.

2009. júl. 1. 11:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Nekem egy hete volt egy pici barna folyásom(1-2 csepp),sosem volt még ilyen.Akkor elkezdett nagyon fájni a derekam,de mára elmúlt.Én nem érzek semmi különöset,csak a mellbimbóm érzékeny.A mellem nem fáj,pedig mensi előtt 1 héttel már elkezd fájni.Tegnap szurkált a petefészkem.Jövő hét keddre nem várom,remélem nem is jön!
2009. júl. 1. 12:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én vidám és halál nyugodt voltam, a párom pedig rámnézett, és azt mondta, hogy milyen szép vagyok (jó, neki tetszem, na!) :) Akkor már tudtuk ez baba lesz, pedig volt néhány nap a menzeszig (ami nem is jött meg 9 hónapig). A mellem feszült nagyon, és valóban, a hüvelyem nekem is meglepően száraz volt. Az alhasam szurkált ugyan, mint mensi előtt, de mégis valahogy más volt.
2009. júl. 1. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!