En 15 eves vagyok. Nemreg veszitettem el. Eloszor fajt es eszrevettem h verzek, ekkor leallitottam a baratom. Masodjara viszont mar nem fajt annyira, de akkor sem jutottunk el az elvezetig. Van egy gond, nem vedekeztunk. Ebbol meg lehet baj? :-S
Sztem nem, főleg, ha szakítani akarsz.
De! Beszélj vele, mert sokkal többet tud, mint amit gondolnál, próbáld meg feltételes módban elmondani, anyu, mi lenne, ha egy fiúval megtenném, mire kell vigyáznom? Azonkívül kérdezd meg, h neki milyen volt az első, kérd meg, h őszintén meséljen neked a dologról. Hidd el, ha jó pillanatban kapod el a beszélgetésre, nagyon jó lesz utána. Ne görcsölj rajta, mikor együtt vagytok, mondjuk sütit csináltok, na akkor kérdezz rá, kérd meg, h vigyen el a nőgyógyászához, arra amúgy is szükséged van, hiszen belevágtál a szexbe, nem árt, ha innentől rendszeresen jársz, pl rákszűrésre! Ez is hozzátartozik ahhoz, h nővé váltál. Gondolom úgy képzeled, h majd lesz egy srác vmikor, akivel komolyan gondolod, lesz gyereked, már ezért is érdemes odafigyelned magadra. Aztán ügyes legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!