Már teherbeesés előtt el lehet kezdeni szedni az
Elevitet? Nem hízlal nagyon? Ti szedtétek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 06:35
1/7 anonim válasza:
Nem! Utána sem!
Igazából a teherbeesést nem könnyíti meg!
Igyekeztem inkább változatosan étkezni.
A vitamin maga nem tud hízlalni!
2012. jún. 1. 06:49
2/7 anonim válasza:
Én akkor kezdtem el, mikor megtudtuk, hogy babát várok. Akkor 5hetes voltam. Nem hízlal, de hánytam tőle. (bevettemés már jött is ki) Úgyhogy kb. 1hétig szedtem csak. Szedtem másmilyen vitaminokat, pezsitablettákat, figyeltem az ételeim minőségére.
2012. jún. 1. 06:51
3/7 anonim válasza:
Elég folsavat szedned. Én 12 hetes koromtól álltam át kismamavitaminra.
2012. jún. 1. 08:07
4/7 anonim válasza:
Én is akkor kezdtem el szedni, amikor 5hetesen látták a petezsákot!
A dokim javasolta, hogy szedjek Elevitet vagy Gravidát a folsav miatt!!
Tulajdonképpen a folsavnak van nagy jelentősége ilyenkor!!
Egyébként el lehet kezdeni hamarabb is szedni,semmi bajod nem lesz tőle (én nem híztam)!!
Néha a vitamin hiány is hátráltatja a babóca megtapadását!!
Én Gravidát szedtem a 16.hétig, az Elevittől sok mindenki van rosszul!
Amúgy a Femibiont is ajánlják sokan!!
2012. jún. 1. 08:18
5/7 anonim válasza:
Nekem a doki azért ajánlotta az Elevitet, hogy feltöltsük a vitaminraktárokat a teherbeeséshez. Egyáltalán nem kötelező, de ha mást nem, folsavat azért szedj.
Egyébként nekem semmi bajom nem lett tőle, nem híztam egyáltalán.
2012. jún. 1. 09:17
6/7 anonim válasza:
Az orvoson azt javasolta, hogy amíg nem tudok vitamindús zöldséghez, gyümölcshöz jutni, addig szedjek terhesvitamint. Főleg a folsav miatt. Én femibion-t szedek.
2012. jún. 1. 09:57
7/7 anonim válasza:
Keress egy listát a neten, hogy milyen vitaminokra stb van szüksége a babának a fejlődéshez, és rá fogsz jönni, hogy ennyit egyszerűen helyes étkezéssel nem tudsz összehozni. Nem szedni terhesvitamint,amikor hozzáférhető és még a genetikai betegségek megelőzésében is segít nekem kb.olyan, mintha létezne szemüveg/kontaktlencse, és egy nem jól látó nem hordaná, mert azt mondaná, minek az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!