Kinek sikerűlt 1 éven belűl a baba és hogyan?
Fősuli után mikor már mind2en dolgozunk megbeszéltük, hogy akkor ha akar jönni a kicsi, akkor jöhet. Mi sem tettünk érte semmit. Nem mértem hőt, nem figyeltem ovulációt sem, az égvilágon semmit. Egyszerűen csak adtunk egy lehetőséget a dolognak. A 4. hónapban sikerült Előtte viszont 5évig szedtem fog.gátlót, szóval lehet, hogy ezért kellett neki 4 hónap :/
Tarts ki! Ha nem tettél érte semmit, és úgy nem sikerült, akkor semmi probléma nincs. Hőmérőzz, ovutesztelj, figyelj a jelekre, stb. Beszélj a dokiddal is, hogy ő mit javasol.
Bőven ráérsz akkor aggóni, ha mindent megteszel, és akkor sem sikerül 1,5 évig.
Mi úgy voltunk vele, hogy ha jön akkor jön, ha nem akkor nem. 3. hónapra jött. Én nem szedtem sosem fogamzásgátlót előtte, a férjemmel 2,5 hónapja ismertük egymást. Most már másfél éves múlt a kislányunk, szeptemberre várjuk a kistesót, ő is 3. hónapra jött össze. De őt sem izgultuk agyon, mert már ott volt a kislányunk.
Mi csak védekezés nélkül voltunk együtt, ez volt minden, amit a babák érdekében tettünk. Elfogadtuk azt is, hogy lehet, hogy évekig nem fog jönni.
Drukkolok, hogy sikerüljön!
Elsőre összejött, amikor eldöntöttük,hogy gyereket akarunk.
Nekünk meg sem fordult a fejünkben,hogy nem jöhet össze.
Akkor még nem olvasgattam ennyit a témáról, tudtam,hogy kb. középidőben kell többet együttlenni és kész!
Lehet abban valami,hogy ha az ember nagyon akarja, akkor nem jön!
A kislányunk és a pocaklakó kislányunk is második hónapban jött össze. Nem tettünk semmit egyik esetben sem. Sőt, a tesót kicsit későbbre terveztük, mivel úgy gondoltam, hogy a baba mellett nem lesz sok alkalom ugye... ezért megbeszéltük, hogy pár hónapot úgymond "gyakorlunk". Második "gyakorlós" hónapban összejött. Pedig ugye a pici lány mellett még azt sem mondhatom, hogy összejött volna olyan sok alkalom. Talán annyi szerencsém volt, hogy az első szülésem óta éreztem mindkétszer mikor ovulációm volt. Tehát nem kellett semmit hőmérőzni és hasonlók.
Egy dolog mégiscsak eszembe jutott, amit tettem a babák érkezése érdekében. Mindkét esetben már a terhesség előtt beszélgettem Velük. Elmondtam, hogy tudom, hogy a legjobbkor, számukra legkedvezőbb hónapban fognak érkezni, és nagy-nagy szeretettel várjuk őket, akármelyik is legyen az a hónap. :) Lehet bolond dolog, de Nálunk bevált...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!