Mennyi az esélye?
Én is pont ugyanilyen lelkesedéssel és ne haragudj a kifejezésért de naívsággal kezdtem el a babatémát mint Te. Azt hittem, hogy az első hónapban azonnal össze fog jönni. Aztán csalódás csalódás hátán. Szeretnélek ettől egyből megkímélni, úgyhogy személy szerint én azt javasolnám, hogy menjetek el orvoshoz kivizsgálásokra mert:
- egészséges pároknál is kb 1 év alatt jön össze
- én ahogy utána jártam és a dokim is mondta, szinte nincs "egészséges páros" mert mindig van valami kis probléma. Ráadásul a férfi eredetű meddőség kezelése még nagyon gyerekcipőben jár.
- azt írtad rendszertelenek a ciklusaid, tehát könnyen lehet hormonális probléma és még egy halom más dolog is mögötte, lehet, hogy egyálalán nincs is peteérésed (attől függetlenül, hogy rendesen megjön) vagy a megért pete nem jó minőségű vagy a szervezeted nem fogadja be.
Tehát ha türelmetlen vagy akkor én a kivizsgálásokat javasolnám, mert megkíméled magad a csalódás/sírógörcs/önvád visszatérő érzéseitől. VAGY: önfeledten élvezitek az együttlétet, nem koncentráltok erre a témára és majd jön amikor jön (ehhez türelmesnek kell lenni nagyon). Állítólag ez utóbbi lenne a legjobb, de nem minden nő tud "nem rákoncentrálni".
(6 hónapos egészséges próbálkozó akiknél csak apróbb problémák derültek ki /enyhén magas prolaktin szint, vitaminhiány, stressz/ és még sajnos nem jött össze a baba)
De kérdésedre válaszolva én nem adnék sok esélyt a babára, főleg a rendszertelen ciklusod miatt.
De szívből kívános sok sikert! És ha összejött, tudasd!
Alap esetben, ha mindkét fél egészséges, akkor is csak 33% az esély, hogy összejöjjön a baba!
A fogamzásgátlók sok mindenkinek megzavarják a hormonjait és el kell telnie valamennyi időnek, hogy teljesen kiürüljön a szervezetből!!
Nekem amikor abba hagytam, először megjött, utána majdnem egy évig semmi! Persze van akinek egyből összejön a babóca!!
Szóval a kérdésedre válaszolva van rá esély, de nem is biztos, hogy rögtön össze jön!
Remélem mihamarabb sikerül nektek!! :)
28hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!