Tegnapelőtt este megjött, de nem úgy ahogy szokott. Kevesebb, rózsaszínes. Aztán tegnap, ma elég sok, de híg. Tegnap du. csináltam egy tesztet, halvány csík. Akkor ez most baba, vagy mi lehet?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 25. 11:37
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Szerinted, ha a 12, 16, 18 napon megszakítással voltunk együtt, a 21-en "becsúszott",akkor melyik nap lehetett? Inkább a 21-e ugye, mert ha előbb lett volna, akkor már nem csak halvány lett volna a csík? Ja, és a gyógyszert is 3 hónapja hagytam abba, azóta 31, 22, 29 napra jött meg. Köszi!
2008. ápr. 25. 11:45
3/5 anonim válasza:
Szerintem bármelyik időpont lehetséges, mert van akinek 6 hetes terhesen is halványka a 2. csík, szóval... Ugye neked mindegy is melyik nap fogant...
4/5 anonim válasza:
Bármelyik nap lehetett. A csík sokáig lehet halványka.
Viszont, babád lesz, úgyhogy irány a doki! Gratulálok! :-)
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem mindegy... :( Esetleg privi?
2008. ápr. 25. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!