Gravidától miért van rosszul az aki még nem is terhes?
Figyelt kérdés
Azt hittem a kettő összefügg.De itt olvastam,hogy már annak is hányingert csinál aki még nem is terhes.2012. máj. 31. 13:26
1/11 anonim válasza:
Mindenkinek más vitamin válik be, van, aki az Elevittől van rosszul.
Én egyébként Gravidát szedek 3 hónapja, és semmi bajom tőle. Nincs hányingerem, sem más problémám.
2/11 anonim válasza:
nekem hányingerem volt tőle,pedig nem voltam terhes.
nekem a femibion vált be,attól nem volt semmi bajom.
3/11 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele,nagyon hányingert csinált.
2012. máj. 31. 13:35
4/11 anonim válasza:
Nekem is hányingerem volt tőle, már akkor is, amikor még nem voltam tehes. Nekem is a Femibion vált be.
5/11 anonim válasza:
Az is számít mikor és mivel veszed be. Sokan reggel hopp bekapják, miközben még nem is ettek és önmagában, ha csak az van a pocakban, akkor hányingert csinálhat.
De persze méretétől, segédanyagaitól is függhet mire, hogy reagál a szervezet. Ez nem függ össze a terhességgel, ott más okoz hányingert. :)
6/11 anonim válasza:
Amióta reggeli után veszem be azóta nincs hányingerem. Próbáld ki te is!
7/11 anonim válasza:
Én is a gravidát szedtem már akkor is amikor még csak terveztük a babát! Én reggelente szoktam bevenni és azt figyeltem meg, hogy csak akkor lett tőle hányingerem, amikor éhgyomorra vettem be. Gyógszert soha nem szoktam éhgyomorra bevenni, de azt hittem vitaminnál nem lesz gond. Ha reggeli után vettem be nem volt tőle hányingerem. Így mindig ettem pár falatot bevétel előtt!
8/11 anonim válasza:
Nekem is iszonyú hányingerem volt még akkor is, amikor nem voltam terhes.
9/11 anonim válasza:
Én sajnos 16 hetesen vettem Gravidát, és nem csak hányingerem volt, de hánytam is. Gyorsan vissza is álltam az Elevitre.
10/11 anonim válasza:
Igen, enni kell pár falatot mielőtt beveszed. Én először olyan boldog voltam amikor nem volt időm reggelizni, és csak gyorsan bekaptam a Gravidát... Aztán elindultam, és 2 perc múlva nagyon rosszul lettem. És egyre rosszabb volt. Majd előbányásztam a főttojásos szenyómat, gondoltam bekapok pár falatot. Ahogy megéreztem a tojás szagát, szinte kifordult tőle a be..*em... Annyira boldog voltam lányok!!!!! Aztán kiderült hogy semmi, enni kell előtte:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!