Gravidától lehet hányingerem?
Nekem is volt.Viszont ha eszel előtte akkor nem lesz,gondolom könnyebben feloldódik.
17hkm
Én nem szedem se a Gravidád sem az Elevitet de itt a terhesség kategóriában olvastam hogy van akinek az egyiktől van akinek a másiktól lett hányingere!Válts át az Elevitre ha ettől nem vagy jól!
A másik ok a terhesség!Ha közeledik a nem várt napja lehet hogy valaKI más az oka a hányingernek!:)
Szia.
A terhesvitaminokban van vas és az arra érzékeny személyeknél okozhat émelygést.
Hú, de még mennyire, hogy lehet!
A mai napig készenlétben állok, ha beveszem, mert azonnal hányingerem van és futnom kell a mellékhelyiségbe.
Sosem fogom megszokni. :(
Az Elevittől soha semmi bajom nem volt, ezt csak azért szedem, mert jód is van benne, de úgy döntöttem, ha végre elfogy, akkor visszatérek az Elevithez!
bizony :)
minden más jó volt, csak a gravida nem. váltottam egy másikra terhesség elején. majd a végén, mikor elmúltak a rosszullétek, mindig evés után, bevettem a maradék gravidát. szülés utánra is félrerakhatod.
sajnos én is a gravida áldozata vagyok
17 hetes vagyok azóta szedem,vagyis szedtem,
mert mikor bevettem reggeli után 10 perc múlva visszaköszönt.
akkor ebéd után próbálkoztam szintén visszajött.
vacsora után már nem..
úgyhogy én lefekvés előtt veszem be, akkor nincs hányás tőle...
érdekes hogy sok kismamának ennyi gondot okoz ez a vitamin vajon miért???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!