Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Másfél évem lenne leszokni,...

Másfél évem lenne leszokni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014 tavaszára tervezem a kistestvért (van egy 2,5 éves kislányom), de azt hiszem, koffein-függő vagyok, 2013 őszre kellene leszoknom, tehát van időm, de hogyan kezdjek hozzá?

2012. máj. 31. 12:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hétről-hétre csökkented a mennyiséget!
2012. máj. 31. 12:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha a kávéra gondolsz, az terhesség mellett is mehet napi 1-2.
2012. máj. 31. 12:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Én kávéztam is (napi 3pohárral), meg dohányoztam is. Szerintem csak úgy lehet leszokni, hogy elhatározod és másnaptól nem iszol. Nekem ez bevált a ciginél és a kávénál is. Nem hiszek abban, hogy a napról-napra jobb, mert akkor engedékenyebb is leszel magaddal. (Pl, ma 2t iszol, de holnap majd nem.)
2012. máj. 31. 12:43
 4/12 A kérdező kommentje:

Napi 2 kávé + 2-3 energiaital.

Az a baj, hogy az első terhességemnél még suliba jártam (OKJ), aztán nyár volt, gyakorlatilag annyit aludhattam, amennyit bírtam, nem jelentett gondot mellőznöm. De már ezt nem tehetem majd meg, mert ha minden jól megy, dolgozni fogok, meg ott a kislányom, tehát kell a 1000% koncentráció...

2012. máj. 31. 12:54
 5/12 anonim ***** válasza:
70%

Ha továbbra is ennyi energiaitalt iszol, előbb dobod fel a talpad mint hogy terhes legyél.

Ne a kistestvér miatt szokj le róla, hanem MAGAD MIATT ÉS A GYEREKED MIATT:

2012. máj. 31. 13:55
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem kötelező válaszolni, nem érdekelnek vélemények, csak a kérdésre válasz, kedves utolsó, nem tudod az okát, amúgy is a magánügyem, nem ez volt a kérdés..

A többieknek köszi!

2012. máj. 31. 14:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más módszer jön be. Nekem az, hogy egyik napról a másikra letettem a cigarettát. Amikor a csokival voltam így, nem maradt ki egyetlen hét sem, minden hétvégén befaltam egy táblával. Viszont nekem orvos írta elő a kávét, mert olyan rettentő alacsony volt a vérnyomásom, hogy többször elájultam. Fel kellett tornázni 90/60-ra. Az energiaitalt tényleg hanyagolni kell majd, kevesebb benne a koffein, de hemzseg a cukortól és a rengeteg adalékanyagtól.
2012. máj. 31. 14:57
 8/12 A kérdező kommentje:

Csak kizárólah light-ot iszok.

90/70 a vérnyomásom, a vas meg nem szívódik fel sehogy, ha nem iszok semmit, akkor végem, beájulok. Gyerekkel meg az nem szerencsés:-S

Ha lemegyek napi 1re, azzal előrébb vagyok?

Aztán majd meglátom, hogy bírom...

2012. máj. 31. 15:07
 9/12 krisztivan ***** válasza:

Tudom furcsa,de ezt neked a saját fejedben kell eldöntened.Az összes függőség(cigi,kávé,fű)az emberből fakad.Ha Te nem AKAROD abbahagyni akkor nem fog menni.Ha ELDÖNTÖTTED hogy itt leteszem akkor lesz néhány rosszabb napod(akkor oda kell figyelni magadra,pozítív megerősítés)de pár hét alatt túljut rajta a szervezeted.

Sok sikert:-))

2012. máj. 31. 15:34
 10/12 anonim ***** válasza:

Én gyümölcsös teákkal cseréltem fel. Azt sokkal könnyebb letenni, mint a kávét.

Vagy lehet kapni porkávét, mint a Nescafé, csak koffeinmentes formában. Húgom azt itta, azóta ilyen hobbikávés, napi 1 bögre tejeskávét iszik reggeli mellé, tehát leszokott.

Kell akaraterő is, hogy ne az energiaitalt válaszd a munkahelyi büfében, hanem inkább a teát.

Sok sikert!

2012. jún. 2. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!