Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Káros földsugárzások, vízerek...

Káros földsugárzások, vízerek miatti terméketlenség?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Három és fél éve próbálkozunk babával, sajnos, sikertelenül. Teljesen véletlenül találkoztunk a férjem egyik régi barátjával, aki táltos lett és lemérte az auránkat. Azt mondta, hogy az ágyunkon (és így a testünkön is) durván sok Hartmann vonal és vízér megy át, így a legjobb ha hívunk valakit, aki leméri nekünk a szobát és az eredmény alapján áttoljuk az ágyat egy semleges helyre, ahol semmilyen káros sugárzás nem ér bennünket alvás közben. (Ő nem tudta elvégezni, mert külföldön lakunk) Így kerestem egy szakembert és lemérettük a szobát. Kiderült hogy tényleg össze vissza mennek át rajtunk a sugarak és végül úgy döntöttünk, hogy átköltözünk a másik szobába, ahol úgy tűnik, hogy van egy ágynyi semleges zóna. A költözés tegnap történt, szóval még nincs eredmény, de tudni szeretném, hogy valaki közületek csinált-e hasonlót, és hogy segített-e?
2012. máj. 30. 12:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne haragudj én ebben nem hiszek, de tudom hogy elkeseredésében az ember minden lehetőséget megragad! Kívánom szerencsével járjatok!:))) Az orvos mit mondott, makk egészségesek vagytok?
2012. máj. 30. 12:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, "sajnos" nincs semmi bajunk. Amúgy teljesen igazad van. Ha nem lenne ez, akkor meg sem hallanánk ilyen dolgokat. De hát a cél érdekében mindent:) Ha sikerül, akkor viszont világgá fogom kürtölni:)
2012. máj. 30. 12:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Én sem igazán hiszek ilyen dolgokban, viszont ha már 3 éve próbálkoztok és még mindig semmi, szrintem érdemesebb lenne felkeresned egy meddőségi centrumot, ahoil mindkettőtöket alaposan kivizsgálnak, valószínűleg többet fog érni, mint az ágy tologatása...
2012. máj. 30. 12:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem a kettőnek nincs egymáshoz semmi köze!Nem az miatt nem tudsz teherbe esni,mert rossz helyen van az ágy..eddig nem is tudtad nem is foglalkoztál vele!Persze az ember próbálja megkeresni az okokat,hogy miért nem sikerül és olykor ilyesmikbe kapaszkodik..!Sajnos szerintem nincs összefüggés!
2012. máj. 30. 12:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Sokminden nem materialista dolgot hasznosnak tartok (agykontroll pl.), de azért nem esni teherbe mert vízér felett van az ágy... hát.... nem hiszem. Nem találok rá magyarázatot. De én kívánom, hogy higyj benne,és hogy a változtatás felodja a gátlást, és tényleg sikerüljön!
2012. máj. 30. 13:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az a helyzet, hogy már voltunk orvosnál és mindent rendben találtak. Már túl vagyunk két inszemináción is. Szóval ezen a téren sokkal többet nem tudunk tenni. Így gondoltam, hogy megpróbáljuk ezt.
2012. máj. 30. 13:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia.mi is bemérettük a szobákat kb.1-2 éve.mindkettőnknek van baja így lombikkal sikerült.de szerintem ehhez semmi köze nincs csak mi már mindenben kapaszkodtunk.
2012. máj. 30. 13:40
 8/9 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Mi is valahogy így vagyunk vele. Ártani nem árt, és ez is egy újabb reménysugár:)

2012. máj. 30. 14:21
 9/9 anonim válasza:

A hartmann sáv vagy a vízér is okozhat betegségeket amennyiben az ember benne fekszik. Viszont ezeken a sugárzásokon kívül még van 5 olyan földsugárzás, ami legyengíti a szervezetünket vagy betegséget okoz. Mi is kimérettük tavaly táltossal a szobánkat, mert úgyszintén nem sikerült teherbe esni. Áttoltuk az ágyat arra a helyre, ahová ő tanácsolta. Jöttünk-mentünk orvostól orvosra, amíg az egyik maga említette, hogy ismer egy radiesztétát méressük ki vele a szobánkat, mert meddőséget okozhat a földsugárzás bizonyos fajtája. Attól függetlenül, hogy ezelőtt már táltos volt nálunk idén nyáron felhívtuk ezt a radiesztétát és újra kimérettük a szobánkat. Kiderült, hogy igaz nem fekszünk sem hartmannban, sem vízérben, viszont egy úgynevezett Szent György vonal halad át az ágyon és abban fekszünk, valamint egy törésvonalban is. Ezeket a sugárzásokat a táltos nem mérte. Ezekből a sávokból viszont sajnos sehová nem tudtuk áttenni az ágyat, hogy ne érjen minket sugárzás,de volt egy olyan megoldás, hogy földsugárzást árnyékoló lemezeket rakott le a radiesztéta az ágyunk köré, a szőnyeg alá. Ez volt nyáron augusztusban, és most vagyok jön a JÓHÍR.

16 HETESek vagyunk. Ezek szerint van összefüggés. :)

2013. jan. 3. 17:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!