Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem vettem be az első 3...

Nem vettem be az első 3 szemet a fogamzásgátlóból! Mennyi az esélyem egy picur érkezésére?

Figyelt kérdés
Szóval közel 1éve szedek Lindynettet.De most miután megvolt a szünet nem tudtam elkezdeni szedni a tablettát.Igy az első 3szem teljesen kimaradt.A párommal mind a 3nap együtt voltunk védekezés nélkül.Tudom,hogy lehetek terhes.Nem is ezért irok inkább a tapasztalatokra lennék kiváncsi!Nagyon vágyunk babára a nyár végén szerettem volna abbahagyni a gyógyszert...Akkor most ma már vegyem be a gyógyszert vagy hagyjam abba a szedését?Köszönöm. 24/N
2012. máj. 29. 12:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagy az esély!!!!Szerintem már hagyd abba,az a 3hónap nyár már igazán nem számit:))
2012. máj. 29. 12:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne szedd tovább,mert ha terhes lettél,a babának nem tesz jót.Szedj vitamint,táplálkozz egészségesen és élj úgy,hogy lehet babát vársz.Nem számít már az a 2-3 hónap.Kívánom,hogy úgy legyen,ahogy szeretnétek!
2012. máj. 29. 12:46
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!Hát akkor itt az ideje a páromat leültetni és elbeszélgetni a továbbiakról!Félreértés ne essék tud a bogyó kimaradásáról(:
2012. máj. 29. 12:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Ha babát várok akkor lehet gond abból ha a munkahelyemen 10-15 kilót is meg kell néha emelnem!Vagy lehetőség szerint már ne emelgessek?Mikor tudhatom biztosra a babát?Mikor lesznek tüneteim?
2012. máj. 29. 12:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha terhes leszel az orvos felvesz majd táppénzre,ha nehéz fizikai munkát kell végzned.Leghamarabb együttlét után kb.16-17.napon tesztelhetsz,vagy megvárod a nemvárt időpontját és utána.Akkor biztosabb az eredmény.
2012. máj. 29. 13:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem írni,hogy most még dolgozhatsz rendesen,nem valószínű,hogy ha néha emelned kell ,baj lesz.
2012. máj. 29. 13:02
 7/9 anonim ***** válasza:
es azt a parod is tudja hogy nem vedekeztel?
2012. máj. 29. 13:34
 8/9 anonim ***** válasza:
bocs most latom hogy igen..akkor megvan az esely a terhessegre. hat ossze vissza ne szedd a tablettat mert az nem jo dolog .hivd fel az orvosod.
2012. máj. 29. 13:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Ettől a 3 naptól szerintem nagyon kevés esélye van, hogy teherbe estél, főleg így, hogy közvetlen a szünet után volt. Én is lidynette-t szedtem, és pont így volt, hogy amúgy is már csak 3 hónapig terveztem szedni, de elfelejtettem időben iratni, szóval az első 2-3 szem nekem is kimaradt, de én ettől függetlenül elkezdtem szedni, nem volt belőle semmi gond, végül is nem borult fel a rendszer, és terhes sem lettem csak akkor mikor már tényleg letettem. Szóval saját példámból kiindulva még akár elkezdheted szedni. Annak, hogy most nem kezdted el időben, és emiatt hirtelen egyből lett is peteérésed, nem sok esélye van. Nem kizárt, de valószínűtlen. Nekem fontos volt még akkor az a 3 hónap, azért szedtem be, de ha neked nem olyan fontos, akár jöhetne is már a baba, akkor ne szedd, ezt neked, illetve nektek kell tudni.
2012. máj. 29. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!