Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a fogamzásgátlóból elfeljtettem bevenni az első 3 tablettát?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek mivel elmentünk 3 napra péntek, szombat, vasárnap rokonokhoz és nem vittem magammal a gyógyszerem :S elötte menstruáltam és pénteken kelett volna szednem a köv levelt és nem tudom mit csináljak menjek el a nőgyógyászomhoz vagy szedjem tovább 3 tabletátt hagyjak ki?Előre is köszönöm a válaszokat :)2010. nov. 2. 16:30
1/6 anonim válasza:
kezd el most szedni,ugyan úgy ahogy szoktad,(a 3 szemet is vedd be)de kiegészítő védekezés is kell feltétlenül!
3/6 anonim válasza:
orvostudakozo.hu Kérdezd meg itt.
4/6 anonim válasza:
Minél elöbb orvos.Egy tabletta kihagyásánál még nem kell,pótolni kell vagy ha már nem lehet,akkor szedni tovább és mellé védekezni,de 3 tabletta nagyon sok.A tájékoztató is egyértelműen írja,hogy ilyenkor orvoshoz kell fordulni.
Ami biztos:Most már ne pótold az elmaradt három szemet!
5/6 anonim válasza:
Szerintem akkor ezt a hónapot hagyd ki, és a köv levélből az első szemet akkor vedd be és gy, mintha nem történt volna semmi. Ha jól számolom, akkor 26-án lenne a 7 napos szünet utáni első napod. Én így csinálnám, de biztosabb, ha legalább felhívod a dokidat.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2010. nov. 3. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!