Szerintetek is negatív hatással van a kávé a teherbeesésre?
Szia.
A kávézás mindig is két véglet volt,még az orvosok és kutatók körében is.Egyesek szerint jó hatással van a szervezetre,mások szerint káros.
Ha jól esik idd,ha úgy érzed le tudod tenni fejgörcsök nélkül hagyd el.Én a 3.babámat várom,már 14 éve kávézok.Napi kettőt iszok én is,bár nem főzött kávét iszok hanem kutyulóst,de az is lehet éppoly erős.
Köszönöm a választ.
Jól esik, csak nagyon alacsony a vérnyomásom, nélküle fejgörcsöm szokott lenni.
Amikor az elsővel terhes lettem, vödörszámra ittam a munkám miatt, most már lecsökkentettem kettőre. Azért kérdezem, mert sok oldalon azt olvasom, hogy teljesen el kellene hagyni.
Én is úgy olvastam, hogy a férfiakra serkentő hatással van.
A nőknek pedig nem igazán ajánlott, elvileg nem árthatsz vele de minek kockáztatni... ha tudod, akkor tedd le. Bár szerintem ráérsz akkor letenni, ha már teherbe estél.
Szia.
Ha nagyon félted magatokat a kávétól,akkor igyál mérsékelt koffeintartalmú kávét.
Én végig kávéztam a terhességem alatt,Ricoré csökkentettet,mert egyébként a fejem biztosan szétszakad,és a végén egy 3800g-os kislányt szűltem teljesen egészségesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!