Szabad szoptatás mellett kávézni? A kisbabám 5 hónapos és még nem kávéztam, de már nagyon kívánom, viszont így is alig alszik. A kávé nem lenne rá negatív hatással?
Én ittam terhesség alatt is és most is persze nem egy vödörnyit, csak reggelente egy csészényit, tejjel.
A doktorbácsim azt mondta ekkora mennyiséggel nem árthatok.
De enélkül én egész nap kómáznék:)
Most 3,5 hónapos a kisfiam, nagyokat alszik nappal is.
Igyál egyet és tudod, fogd rá a nyuszira:)
Nekem muszáj kávézni, mert nagyon alacsony a vérnyomásom.
Egyik nap is annyira szédültem, hogy a babát nem tudtam tartani. (90/68 ájulás szélén)
Szóval 10 hónapos a babám és szopizik még,
reggel és délután is iszom egy kis adag tejeskávét.
Minden nap megiszok 1-2 hosszú kávét tejjel, vagy capuccinót (rendes kávából).
A babámon nem vettem észre, hogy emiatt kevsebbet aludna, 10 hetes lesz.
Szió!
Ha nem a vérnyomásod miatt,hanem az íze miatt iszod válaszd a koffeinmenteset,én is azt iszom,3hós a kisfiam,és igencsak szopizik még.
Semmi baja nem lesz a kicsinek és Neked se, ha akár mindennap kávézol. Persze, nem egy hordónyit kell meginni.
Én mindennap 3 adag tejeskávét iszok meg (jó sok tejjel) és semmilyen változást nem észleltem a gyerekemnél: aludni ugyanúgy tud, nincs felpörögve, nem fáj semmi se. Hozzáteszem, a terhesség alatt is ittam (nekem is alacsony volt nagyon a vérnyomásom).
Szerintem egyébként "egészségesebb" a kávé, mint a kávé-, és cappuccino-porok...nézzétek meg az összetevőket, borzasztó, miket zsúfolnak bele és adják el jól hangzó márkanevek alatt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!